20 milyon vatandaşa müjdeli haber geldi! TC kimlik ile ödeme alacaksınız

20 milyon vatandaşa müjdeli haber geldi! TC kimlik ile ödeme alacaksınız

20 milyon vatandaşa müjdeli haber geldi! TC kimlik ile ödeme alacaksınız
Yayın Tarihi: 18.09.2023 22:24:00

Türkiye'de yaşayan 20 milyon vatandaş için heyecan verici bir haber geldi. Maaş alan emekli ve çalışanlar için büyük bir fırsat sunan kamu bankaları, Cumhurbaşkanlığı onaylı yeni bir kredi kampanyası başlatıyor. Bu devlet destekli kredi paketi, 10 bin TL ile 100 bin TL arasında ödeme almak isteyen herkese açık olacak.

Ziraat Bankası Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası'nın kredi kampanyasına katılmak isteyenler için kredi notu büyük önem taşıyor. Başvuru yapacak olan kişilerin banka kredi notlarının uygun olması gerekiyor. 18 yaş ve üzeri herkes, başvuru şartlarına uygunsa kredi notuna ve faiz oranlarına göre işlem yapabilecekler. Ziraat Bankası müşterileri, internet bankacılığı üzerinden de kolayca başvuru yapabilirler. 50 bin TL'ye kadar kredi almak isteyenlere 36 ay vadeli kredi imkanı sunulurken, 100 bin TL'ye kadar kredi almak isteyenlere ise 24 ay vadeli kredi imkanı sağlanacak. Ayrıca, emekli maaşı alan kişiler için de destek sağlanacaktır.

PTT Kredi Kampanyası

PTT üzerinden de kredi başvuruları alınacak. 30 milyon TC vatandaşı, sigortalı olarak çalıştıkları sürece bu kredi fırsatından yararlanabileceklerdir. 3 ay ertelemeli olarak kredi almak isteyenler, başvurularını banka şubeleri üzerinden veya SMS ile yapabileceklerdir. SMS ile başvuru yapmak isteyenler, TC kimlik numarasını yazarak 3050 numarasına mesaj gönderebilirler. Banka, başvuruları hızlı bir şekilde sonuçlandırarak krediyi onayladığında, kredi tutarı hesaplara yatırılacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR