2018 Ara Transfer Dönemi Ne Zaman Başlayacak?

Türkiye'de ve Avrupa'da önemli liglerin ilk yarıları artık sona ermek üzere. İlk yarının ardından gözler transfere çevrilecek. Peki, Ara transfer dönemi ne zaman başlayacak, ne zaman sona erecek? İşte bu soruların cevapları ve detaylar burada.

2018 Ara Transfer Dönemi Ne Zaman Başlayacak?
Yayın Tarihi: 20.12.2017 15:27:00

Sezon başında Süper Lig'de özellikle 4 büyükler önemli transferlerin altına imza atmıştı. İlk yarının bitmesina artık 1 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Sonrasında Ara transfer dönemi başlayacak. Özellikle Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yapacağı transferler merakla bekleniyor.

Ara Transfer Dönemi Ne Zaman Başlıyor?

Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonu ara transfer dönemi 4 Ocak 2018 Perşembe günü başlayacak. 28 gün sürecek ara transfer dönemi 31 Ocak 2018 Çarşamba günü ise sona erecek.

Avrupa Liglerinde Ara Transfer Hangi Tarihler Arasında Olacak?

İspanya 2 Ocak - 1 Şubat
Almanya 2 Ocak - 1 Şubat
Fransa  2 Ocak - 1 Şubat
İngiltere 2 Ocak - 1 Şubat
 
Galatasaray'da Hoca Arayışı

Dursun Özbek yaptığı seçim açıklaması ve İgor Tudor'un görevine son verilmesi her ne kadar transferi ikinci plana atsa da Cim Bom da sol beke takviye istiyor


Asamoah

Filipe Luis


İlk aday Juventus forması giyen Asamoah.  Ancak kulübünün tecrübeli futbolcuyu bırakmaya pek niyeti yok. Atletico Madrid forması giyen Filipe Luis de Galatasaray'ın gündeminde. Yine Arda Turan'ın Barcelona'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Arda yuvaya dönmeye sıcak bakıyor.

Beşiktaş'ta İlk Hedef Vida


Vıda

Demba Ba

Beşiktaş'ın transferdeki 1 numaralı gündemi şimdilik Ukraynalı stoper Vıda gözüküyor. Hatta anlaşmanın sağlandığı ve transfer döneminin başladığı ilk günlerde imzaların atılması bekleniyor. Ayrıca Beşiktaş'ın gündeminde Demba Ba, Kerem Demirbay, Kenan Karaman ve Arda anılıyor. Ayrıca Talisca'nın devre arasında ayrılması gündemde.
 
Fenerbahçe'nin Hedefi Premier Lig'den İki Transfer

Luke Shaw


Jack Wilshere

Fenerbahçe sol bek ve oyun kurucu transferini Premier Lig'den yapmak ve ikinci yarıya şampiyonluğun favorilerinden biri olarak girmeyi istiyor. Adı geçen Jack Wilshere ve Luke Shaw'ı transfer etmeyi hedefliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR