2018 Eurovision Şarkıları Belli Oldu

Heyecanla beklenen Eurovision şarkılarını sizler için derledik.

2018 Eurovision Şarkıları Belli Oldu
Yayın Tarihi: 2.03.2018 14:24:00

Her sene merakla beklenen Dünya'nın en çok izlenen Eurovision Şarkı Yarışması,  bu yıl Portekiz'in başkenti Lizbon'da gerçekleşecek. Kesinlik kazanan ülkelerin Eurovision şarkılarını bakalım dedik.

ALMANYA: MİCHAEL SCHULTE - ''You Let Me Walk Alone''
Almanyayı bu yıl Michale Schulte Lizbon'da temsil edecek. Senelerdir beklediği başarıyı elde edemeyen Almanya bu yıl farklı bir isimle karşımıza çıkıyor.



İNGİLTERE: SURİE - ''Storm''
2015 ve 2017'de Belçikaya vokalistlik yapan ve oldukça deneyimli olan şarkıcı SuRie bu yıl İngiltereyi ''Storm'' adlı şarkıyla temsil edecek.  Ayrıca İngilterer temsilcisini ''You Decide'' isimli bir show ile belirlemiştir.



FRANSA: MADEME MONSİEUR - ''Mercy''
2016 yılında yarışmanın favorisi olan Fransa; aynı ilgiyi geçtiğimiz yıl Alma ile devam ettirmiştir. Aynı zamanda temsilcisini ''Destination Euriovision 2018'' ile berlirlemiş olup şarkı konusunu mültecilerden yana kullandılar.




İSPANYA: ALFRED & AMAİA - ''Tu Cancion''
Bir aşk şarkısı tercih eden İspanya, Lizbon'da Tu Cancion ile ülkesini temsil edecek. 
'' Operacion Triunfo 2017 '' adlı programla yeteneklerini arayan İspanya Eurovision için Alfred & Amaia' yı seçmişler.   





 İTALYA: ERMAL META & FABRİZİO MORO - '' Non mi avete fatto niente '' 
Geçen sene Eurovisionda Francesco Gabbani ve şarkıcı ''Occidentali's Karma'' ile tek favori olan İtalya bu sene Euovisiona Dünya'da yaşanan savaşları ve yıkılan hayatları konu aldığı Non mi avete fatto niente şarkısıyla katılacaktır.




YUNANİSTAN: YIANNA TERZI - ''Onıro Mou''
Yunanistan Onıro Mou yani ''Benim Hayalim'' isimli bir şarkıyla ülkesini Lizbonda temsil edecek.
Etnik Yunan unsurları ve çok sesli bir koro ile orta tempoya sahip bir balad olan ''Oniro Mou'' geleneksel bir orkestra sesini modern üretimle birleştiriyor.
Yıanna Mayıs'ta bayrağını açmak için heycanla bekliyor.



ERMENİSTAN: SEVAK KHANAGYAN - ''Qami''
Ermenistanda yapılan ulusal ''Eurovisiona Dek'' yarışmasında Sevak en yüksek puanı aldı. Uluslararası jüre ve seyirci Qami'ye en yüksek puanı verdi ve böylelikle Eurovisionda ülkesini temsil etmeye hak kazandı. 



DANİMARKA: RASMUSSEN - ''Higher Ground''
Danimarka tek etaptan oluşan ''Dansk Melodi Grand Priz 2018'' yarışmasıyla ülkesini temsil edecek yarışmacıyı belirledi. Rasmussen ''Higher Ground'' ile Lizbonda bayrağını açacak.







HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR