2019 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür soru kitapçığı ve cevap anahtarı erişime açıldı mı?

ÖSYM 2019 KPSS Genel Yetenek genel Kültür soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı mı? KPSS Genel Yetenek Genel Kültür soruları ve cevapları araştırmaya başlandı. 14 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilen KPSS genel kültür genel yetenek

2019 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür soru kitapçığı ve cevap anahtarı erişime açıldı mı?
Yayın Tarihi: 14.07.2019 01:00:00

2019 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Genel Yetenek Genel Kültür testi 14 Temmuz Pazar sabah saatleri itibariyle başladı ve şu sıralarda adaylar sınav salonlarını terk ediyor. 644 bin 557 adayın ter döktüğü KPSS Genel Yetenek Genel Kültür testinin soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak? Sabah saat 10.15'te başlayan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür testinin soru kitapçığı ve cevap anahtarı ne zaman erişime açılacak?

Kamu personeli olmak için KPSS sınavında ter döken adaylar, sorulara verdikleri cevapların doğru olup olmadığını merak ediyor. KPSS, 14 Temmuz Pazar günü Genel Yetenek Genel Kültür sınavına giren adaylar, KPSS sınav kitapçığı ve cevap anahtarını araştırıyor. 

KPSS GENEL YETENEK GENEL KÜLTÜR SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?


KPSS Genel Yetenek Genel Kültür sınavında adaylar, 14 Temmuz Pazar günü saat 10.15'te sınava başladı. 120 soruluk sınavda 130 dakikalık sınav süresinin ardından sınav salonları boşaltılıyor. KPSS-A ve Öğretmenlik grubundan Genel Yetenek Genel Kültür testinde ter dökenler, sınav sorularını ve cevap anahtarını araştırıyor.

KPSS Sınav kitapçığı ve cevap anahtarı henüz ÖSYM tarafından yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız, öte yandan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür soruları, sınava katılan adaylar tarafından, birçok platformda paylaşılmaya başlandı. Birazdan bu sayfadan sizlere soruları aktarıyor olacağız.

2019 KPSS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2019 KPSS sınav sonuçları, ÖSYM tarafından açıklanan çizelgeye göre 29 Ağustos 2019 tarihinde açıklanacak. Adayların, 2019 KPSS sınavındaki sonuçları, 2 yıl geçerli olacak. Bu 2 yıllık süreçte, yeni bir KPSS sınavı yapılmaması durumunda bu puanlar geçerli olacak. Bir sonraki sınav sonucunun açıklanmasına kadar da geçerliliğini koruyacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR