2019 YKS 1. Oturum Sınav Soruları ve Cevap Anahtarı Yayınlandı! TYT Sınav Soruları ve cevap anahtarı

2019 YKS 1. oturumu 15 Haziran Pazar günü sabah saatlerinde başladı ve 135 dakikanın ardından tamamlandı. YKS'nin 1. oturumunda TYT sınavını çözümleyen milyonlarca öğrenci şimdiden TYT sınav sorularını ve cevap anahtarını araştırmaya başladı.

2019 YKS 1. Oturum Sınav Soruları ve Cevap Anahtarı Yayınlandı! TYT Sınav Soruları ve cevap anahtarı
Yayın Tarihi: 15.06.2019 12:03:00

ÖSYM tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu tamamlandı. 15 Haziran Pazar günü itibariyle YKS TYT sınavı bitti. TYT sorularını çözen milyonlarca öğrenci TYT 2019 sorularını araştırmaya başladı. YKS'nin ilk ayağının tamamlanmasıyla öğrenciler doğru yanlış sayılarını, netlerini ve sınav puanlarını hesaplamak istiyor. 

YKS 2019'un ilk oturumuun tamamlanmasının ardından gözler TYT sınav soruları ve cevap anahtarına çevrildi. ÖSYM, 2019 YKS TYT sınav soruları ve cevap anahtarını henüz yayınlamadı ancak sınava giren öğrenciler soruları paylaşmaya başladı. 2019 YKS TYT sınav sorularını bu sayfada sizlere ileteceğiz. Sınav henüz daha yeni tamamlandı ve sorular yavaş yavaş yayınlanmaya başladı. TYT testinde Türkçe, Temel Matematik, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri soruları çözüldü. Bu soruları sınava katılan kimi öğrenciler kolay bulurken kimileri de zor buldu ve süreden şikayet etti.

YKS 2019 Matematik Soruları ve çözümleri tamamı yayınlandı


TYT 2019 Sosyal Bilimler Soruları Cevapları tamamı çözümü
 

YKS TYT-AYT- YDT SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ösym'nin YKS sınav çizelgesine göre YKS sınav sonuçları 18 Temmuz 2019 tarihinde açıklanacak. 15-16 Haziran Cumartesi Pazar günleri tamamlanan TYT-AYT ve YDT sınavlarının ardından milyonlarca öğrenci sınav sonuçlarının açıklanması ve üniversite tercih aşamasının heyecanını yaşayacak.

2019 YKS sınav sonuçları ÖSYM'nin resmi internet adresi sonuc.osym.gov.tr adresinden erişime açılacak. Sınav soru ve cevap anahtarları ise sonuçlardan daha önce yayınlanacak. Sınav soruları ve cevap anahtarını birazdan boxerdergisi.com.tr farkıyla sizlere aktaracağız. 

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR