2020 Dünyanın En Çok İzlenen Videosu Ne? Çocuk Şarkıları ve Videoları Neden Bu Kadar Seviliyor?

Güney Koreli Pinkfong şirketi tarafından kaydı yapılan çocuk şarkısı Baby Shark (Bebek Köpek Balığı) Youtube’da bu zamana kadar en çok izlenen video olmayı başardı.

2020 Dünyanın En Çok İzlenen Videosu Ne? Çocuk Şarkıları ve Videoları Neden Bu Kadar Seviliyor?
Yayın Tarihi: 7.11.2020 19:40:00

Güney Koreli Pinkfong şirketi tarafından kaydı yapılan çocuk şarkısı Baby Shark (Bebek Köpek Balığı) Youtube’da bu zamana kadar en çok izlenen video olmayı başardı.

Daha önce Porto Rikolu ünlü şarkıcılar Luis Fonsi ve Daddy Yankee'nin 2017'de çıkarttığı single olan Despacito, Youtube’de 7 milyarın üzerinde izlenme sayısı ile rekoru elinde bulunduruyordu. Baby Shark bu rekoru geçerek tarihi bir başarıya imza attı.


Önce Güneydoğu Asya sonrasında ise ABD ve Avrupa’da viral olan şarkı, ritmi ve dans figürleriyle büyük beğeni topladı ve birçok ünlü müzik grubu tarafından söylendi.

#BabySharkChallenge etiketiyle çok sayıda kişinin şarkıyı söyleyerek dans ettiği görüntüleri internet üzerinden paylaşmasıyla şarkı dünyada kısa sürede yayıldı.

Baby Shark’In çocuklar ve aileleri tarafından bu kadar ilgi görmesinde ritmik ve dans hareketleriyle eğlendiren şarkı olmasının payının büyük olduğu belirtildi.
 
10 yaşındaki Koreli-Amerikan şarkıcı Hope Segoine’nin kaydettiği Baby Shark şarkısı kısa sürede tüm dünyada en çok izlenen ve dinlenen şarkılar arasına yer aldı. Daha önce de çok sayıda farklı versiyonu olan şarkının Pinkfong versiyonu 2015 yılında Youtube’a yüklendi ve 1 yıl sonra da şarkının dans figürleriyle eklenen yeni versiyonu yayınlandı.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR