21 Ekim çarşamba 2020 günlük burç yorumları

21 Ekim çarşamba 2020 günlük burç yorumları. 21 Ekim çarşamba 2020 genel burç yorumları. 21 Ekim'de burçlar nasıl olacak ? Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...

21 Ekim çarşamba 2020 günlük burç yorumları
Yayın Tarihi: 20.10.2020 17:05:00

21 Ekim çarşamba 2020 günlük burç yorumları. 21 Ekim çarşamba 2020 genel burç yorumları. 21 Ekim'de burçlar nasıl olacak ? Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...

Koç ve yükselen Koç burcu:
Duygusal bir günden ziyade daha mantıklı olmayı seçtiğin bir gün olabilir. Özel hayatın ile ilgili sorunlar yaşabilirsin. Ancak duygusallığı bırakıp mantık ile hareket edersen ilişkini de kurtarabilirsin.

Boğa ve yükselen Boğa burcu:
İki ilişkilerin düzelmeye başlıyor. Hem özel hayatında olan partnerinle beraber olan ilişkin hem de ailevi ve arkadaşlık ilişkilerin olumlu yönde değişmeye başlayacak. Arkadaşlık ilişkilerinde sınırlarını korumaya özen göstermelisin.

İkizler ve yükselen İkizler burcu:
Günün ilk saatlerinde partnerinle aranzıda yaşayacağınız güzel ve duygusal bir olay gününü olumlu yönde etkileyecek. Annenle aranda geçecek olan bir konuşma da sakince dinlemeli ve mantıksız bir konuşma yapmamalısın.

Yengeç ve yükselen Yengeç burcu:
Bitmiş olan ilişkini şu an aramıyor olsan da yaşayacağın bir olay sonrasında dönüm noktası yaşayacak ve partnerine dönmek isteyeceksin. Mantıkla hareket etmeyi biraz bırakman ve duygularını dinlemen gerekiyor. Gerçek mutluluğu yanlış şeylerde arıyor olabilirsin.

Aslan ve yükselen Aslan burcu: 
Diz ağrısıyla başladığın gününü ağrına odaklanmazsan çok güzel geçirebilirsin. İş hayatında bolca koşuşturmacanın olacağı bir gün seni bekliyor. Ofiste gerginlik olabilir ama bundan uzak kalmak hem sana hem işine olumlu yönde etki edecek.

Başak ve yükselen Başak burcu:
Geçmişi unutup geleceğe bakman gereken bir dönemdesin. Birinden hoşlanıyorsan bunu geçmiş ilişkindeki travmadan dolayı gizleme. Eğer duygularını itiraf etmek istersen akşam saatleri senin için en uygun saat olacaktır.


Terazi ve yükselen Terazi burcu:
Geçmişe olan bağlılığından artık kurtulma zamanı. Geçmişi bırakıp geleceğe odaklan demiyorum ama geçmişin şu anına ve geleceğine bu kadar etki edip yön vermesine izin vermemelisin. Şans yanında, şansı görürsen çok güzel fırsatlar yakalayabilirsin.

Akrep ve yükselen Akrep burcu:
Planda olmayan şeyler olabilir. Bir seyahat planı söz konusu olabilir. Eğer ayarlayabilirsen bu gideceğin seyehat uzun vadede seni olumlu etkileyecek. Partnerin ve ailen arasındaki uyumu korumanı ve iki tarafı eşit derecede dinlemen gerek.

Yay ve yükselen Yay burcu:
Parasal anlamda düşünceli olduğun bir gündesin. Harcamalarını ayarlamalı ve gelirine göre hareket etmelisin. Günün genel olarak keyifli geçecek. Akşama doğru bir telefon gelebilir ama canını sıkmasına izin vermemelisin.

Oğlak ve yükselen Oğlak burcu:
Sağlığına dikkat etmen gereken bir gün. Baş ağrını hafife almamalısın, günün ilerleyen saatlerinde geçmez ise mutlaka bir doktora görünmelisin. Ailenle aranda bir konu hakkında gerilim olabilir ancak bunun geçici olduğunu göreceksin.

Kova ve yükselen Kova burcu:
Zekanız ile ön planda olacağınız bir gündesiniz. İş yerinizde kendinizi gösterebilmek için çok uygun bir gün. Hem ilişkinizde hem işinizde geri plan atmadan verdiğiniz kararları sürdürün ve hayata geçirin. Kafanızda olan bir projeyi devam ettirirseniz başarı sizin olacak.

Balık ve yükselen Balık burcu:
Partnerinizle geçireceğiniz keyifli bir gün. Sabah keyifle başlayan gününüz tüm gün böyle devam edecek. Akşama doğru hesapta olmayan bir davet çıkabilir. 


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR