21 Ocak 2019 Pazartesi reyting sonuçları Vuslat ne kadar izlendi? Zirvenin sahibi kim oldu? Çukur mu Söz mü

21 Ocak 2019 Pazartesi reyting sonuçları açıklandı.Sezon arası dönüşü zirvenin sahibi kim oldu? Söz mü Çukur mu? TRT1'in yeni dizisi Vuslat ne kadar izlendi? İşte detaylar...

21 Ocak 2019 Pazartesi reyting sonuçları Vuslat ne kadar izlendi? Zirvenin sahibi kim oldu? Çukur mu Söz mü
Yayın Tarihi: 21.01.2019 00:03:00

21 Ocak 2019 Pazartesi reyting sonuçları açıklandı. Sezon arası dönüşü zirvenin sahibi kim oldu? Söz mü Çukur mu? TRT1'in yeni dizisi Vuslat ne kadar izlendi? İşte 21 Ocak Pazartesi reyting sonuçları

21 Ocak Pazartesi akşamı diziler ekranlara geri döndü. Yeni yılın gelmesiyle reklam anlaşmaları için sezon arası veren diziler 3 haftadır yayınlanmıyordu.

Neyse ki ekranlar 21 Ocak Pazartesi günü yeniden canlandı. Peki 21 Ocak 2019 Pazartesi reyting sonuçları açıklandı. Sezon arası dönüşü zirvenin sahibi kim oldu? Söz mü Çukur mu? TRT1'in yeni dizisi Vuslat ne kadar izlendi?

21 Ocak Pazartesi Çukur 49. bölümüyle ekranlara geldi. Özellikle Yamaç'ı kimin vurduğu çok merak edildi. Peki 21 Ocak Pazartesi zirvenin sahibi kim oldu? Söz mü Çukur mu? TRT1'in yeni dizisi Vuslat ne kadar izlendi?


Öte yandan 21 Ocak Pazartesi Söz 66. bölümüyle ekranlara geldi. Ateş'in şehit düşmesiyle kahrolan izleyiciler adeta time destek olmak istediler. Peki 21 Ocak Pazartesi zirvenin sahibi kim oldu? TRT1'in yeni dizisi Vuslat ne kadar izlendi?

Bu iki fenomen dizinin yeni rakibi ise TRT1'in geçtiğimiz haftalarda başlayan yeni dizisi Vuslat oldu. Peki 21 Ocak Pazartesi zirvenin sahibi kim oldu? TRT1'in yeni dizisi Vuslat ne kadar izlendi?

3 hafta önce başlayan Vuslat, rakiplerinin yokluğunda bir hayli başarılıydı. 21 Ocak Pazartesi akşamı 3. bölümüyle ekranlara gelen Vuslat yine çok beğenildi. Peki TRT1'in yeni dizisi Vuslat ne kadar izlendi?

Bu soruların cevaplarını henüz bilmiyoruz ama Vuslat dizisi yayınlanan iki bölümüyle gerek AB grubunda gerek Total grubunda oldukça iyi yüzdelerle zirvedeydi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR