24 Ay Vadeli, 2 Sene ödemeli ihtiyaç kredisi 3 Bankada Rekor Kırıyor

24 Ay Vadeli, 2 Sene ödemeli ihtiyaç kredisi veren bankalar hangileridir? 24 ay vadeli ve 2 sene ödemeli kredi almak için şartlar nelerdir? Sizlere yazımızda alacağınız ihtiyaç kredilerinde 24 ay vade yaptığınızda, nasıl onay alacağınızdan bahsedeceğiz. Sizlerde bu bankalardan kredi işlemlerinizi

24 Ay Vadeli, 2 Sene ödemeli ihtiyaç kredisi 3 Bankada Rekor Kırıyor
Yayın Tarihi: 29.08.2020 20:38:00

24 Ay Vadeli, 2 Sene ödemeli ihtiyaç kredisi veren bankalar hangileridir? 24 ay vadeli ve 2 sene ödemeli kredi almak için şartlar nelerdir? Sizlere yazımızda alacağınız ihtiyaç kredilerinde 24 ay vade yaptığınızda, nasıl onay alacağınızdan bahsedeceğiz. Sizlerde bu bankalardan kredi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bankalardan aldığınız kredilerde, belirli vadeler ile geri ödemesini yaparsınız. Bankalar ihtiyaç kredilerinde 60 ay vadeye kadar kredi imkanı sunmaktadır. 60 ay vadeli kredi ödemek istemeyenlerin en çok tercih ettikleri vade sayısı 24 aydır. Bu vade sayısında eğer kredi başvurusu yaparsanız, bankalar size özel kredi kampanyaları yaparak, daha uygun faizlerle kredi ödemelerinizi gerçekleştirirsiniz. Aldığınız krediyi 3 ay ertelemeli ve 2 sene ödemeli olarak kullanabilirsiniz. 

İhtiyaç kredisi onayı alabilmeniz için, bankanın şartlarına uygun olmanız gerekiyor. Kredi başvurusu yaptığınızda, banka sizin kredi sicilinizi sorgulayacak ve kredi sicilinize göre işlem yapacaktır. Kredi notu 1200 ve üzerinde olan kişiler aynı gün içinde onay alacak ve kredilerini kullanacaklardır. Bankalardan sıkıntılı müşteriyseniz maalesef onay alamazsınız. Şimdi şartlara uygun olan kişilerin, hangi bankalardan kredi onayı alacağından bahsedelim…

Ziraat Bankası 24 Ay Vadeli Kredi Başvurusu

Ziraat Bankası üzerinden, ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınızda banka onay verdiği kredilerde 24 ay vadeye kadar işlem yapabilir. Vade sayısı düştüğü zaman, kullanacağınız kredi limiti de düşer. Bu banka gelirinize göre aynı gün içinde 100.000 TL’ye kadar kredi verecektir. Kredi başvurusu yaptığınızda, değerlendirmeye alınacak ve hemen sonuç verilir. Başvuru için size en yakın Ziraat Bankası şubesine gitmeniz gerekiyor. Başvuru yaptıktan sonra kredi sicili uygun olan kişilerin, gelir durumu ve sigorta durumuna bakılarak kredi verilecektir. İhtiyaç kredisi alacak olan kişinin en az 6 aylık sigortası olması gerekiyor. Kredi onayı aldığınızda bu sigorta düşük ise banka kefil isteyebilir ve sizin kredinizi iptal edebilir.

Denizbank 24 Ay Vadeli Kredi Başvurusu

Denizbank üzerinden de onaylanan kredinizi 24 ay vadeye kadar kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptığınızda, şartlara uygun olan kişiler 55.000 TL’ye kadar değerlendirmeye girecektir. Bu bankadan SMS atarak hemen kredi başvurusu yapabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu yapmak için Kredim TC KİMLİK yazarak 3280’e mesaj atmanız gerekiyor. 5 dakika içinde gelecek sonuca göre onaylanan kredinizi 24 ay vadeli olarak banka şubelerinden kullanabilirsiniz.

Akbank 24 Ay Vadeli Kredi Başvurusu

Akbank’ta düşük vadeli olarak kredi imkanı vermektedir. Akbank Direkt müşterisiyseniz, uygulamaya girerek bankaya gitmeden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Banka sizin kredi notunuza göre 50.000 TL’ye kadar kredi başvurusu imkanı sağlayacaktır. Kredi başvurusu yaptıktan sonra, sonucunu hemen göreceksiniz. Kredi onayı alan kişiler, parayı 24 ay vade ile hesaplarına atabilirler. Ayrıca dilerseniz Akbank üzerinden 3 ay ertelemeli de kredi kullanabilirsiniz. Banka hesabı olmayan, online kredi kullanmak istemeyen kişiler ise en yakın Akbank şubesine giderek, başvuru formunu doldurup kredi başvurusunu yapabilirler.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR