25.000 TL şubesiz kredi veren bankalar yayınlandı

25.000 TL şubesiz kredi veren bankalar hangileridir? 25.000 TL şubesiz kredi veren bankalar ve başvuru şartları nelerdir? Hangi bankalardan 25.000 TL kredi aldığınızda bankaya gitmeden hesabınıza atabilirsiniz?

25.000 TL şubesiz kredi veren bankalar yayınlandı
Yayın Tarihi: 23.08.2020 23:08:00

25.000 TL şubesiz kredi veren bankalar hangileridir? 25.000 TL şubesiz kredi veren bankalar ve başvuru şartları nelerdir? Hangi bankalardan 25.000 TL kredi aldığınızda bankaya gitmeden hesabınıza atabilirsiniz? Sizlere bu yazımızda kredi başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir bunlardan bahsedeceğiz.

Bankalar, teknolojiye ayak uydurmaya başladıklarından beri, internet bankacılıkları üzerinden çeşitli işlemler yapmaktadırlar. Sizlerde eğer bir bankadan kredi kullanacaksanız veya para gönderme gibi bankacılık işlemlerinizi yapacaksanız, internet bankacılığını kullanabilirsiniz. Bu bankacılığı kullanmak için, başvuru yapacağınız bankada bir hesabınızın olması gerekiyor. İnternet bankacılığı olan kişiler, internet şifresi ile giriş yaptıktan sonra bankadan online kredi kullanabileceklerdir.


Bu kredileri alabilmeniz içinde bazı şartlar mevcuttur. Banka kredi notu yüksek olan, kredi sicilinde sıkıntı olmayan, kredi alacağı bankadan kullanmış olduğu banka ürünlerinin ödemelerini gününde yapan kişiler onay alabileceklerdir. Kredi notu 1200 ve üzerinde olup, başvuru yapacak kişiler, kredi onayı almaya daha yakındırlar. Sicilinizde sıkıntı varsa maalesef onay alamayacaksınız. Şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız bankalardan şubelere gitmeden kredi başvurusu yapabilirsiniz. İşte bankalar ve kredi kampanyaları…

Akbank 25.000 TL Kredi Başvurusu

Şubesiz kredi kullanmak istiyorsanız ve Akbank hesabınız varsa bu bankanın internet bankacılığını kullanarak hemen işlem yapabilirsiniz. Akbank 25.000 TL kredi başvurusu, Akbank Direkt uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Sizde bu uygulamaya girdiğinizde, kredi başvurusu yaparak hemen sonucu öğrenebilirsiniz. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler, kredi skoru yüksek olması durumunda bu bankadan hemen kredilerini onay aldığını göreceklerdir. Daha önceden bu bankadan kredi aldıysanız, daha yüksek limitli kredi kullanabilirsiniz.

Enpara 25.000 TL Kredi Başvurusu

Dijital bir banka olan enpara.com bankası, sadece ihtiyaç kredisi olarak müşterilerine destek olmaktadır. Eğer sizde bu bankada bir hesabınız varsa, enpara mobil uygulamasına girerek hemen kredi başvurusunu yapabilir, onay alırsanız da kredinizi hemen kullanabilirsiniz. 7 gün 24 saat, hafta sonu dahil bu kredi için başvuru yapabilirsiniz.

Enpara.com bankası 25.000 TL kredi başvurusu yaptığınızda sizlere anında sonucu söyler. Bu bankada hesabı olmayan kişilerde bankanın resmi internet sitesi üzerinden işlem yapabilirler. Onay almanız durumunda, şubesiz banka olmasından dolayı kredinizi adresinizde kullanabileceksiniz.

Cepte TEB 25.000 TL Kredi Başvurusu

TEB bankası üzerinden kurulan CepteTEB bankası’da enpara.com gibi sadece dijital bir bankadır. Banka şubesi olmayan bu yerden, online kredi başvurusu yapabilir ve 25.000 TL’ye kadar anında onay alabilirsiniz.

60 ay vadeye kadar kullanacağınız bu kredilerde banka şartlarına uygun olan kişiler hemen onay alabilir ve anında kredilerini hesaba atabilirler. CepteTEB müşterisi olanlar bu işlemleri mobil uygulama sayesinde yapabilirler. Ama eğer müşteri değilseniz, bankanın resmi internet sitesine girerek buradan kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu onaylanan kişilerin kredileri adreslerinde kullandırılır. Banka TEB bankası politikalarına göre onay vermektedir. Sizlerde bu verilen bankalardan ihtiyacınız olan 25.000 TL’ye kadar olan kredileri bankalara gitmeden kullanabilirsiniz.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR