3 Banka şubeye gitmeden kredi kampanyası başlattı

3 Bankadan şubeye gitmeden kredi kampanyası başladı. Sizlerde bu bankalardan şubeye gitmeden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir ve anında kredi onayı alabilirsiniz. 3 bankadan alacağınız ihtiyaç kredilerinde sizin kredi skorunuza göre faiz oranı uygulanmaktadır.

3 Banka şubeye gitmeden kredi kampanyası başlattı
Yayın Tarihi: 15.09.2020 16:25:00

3 bankadan alacağınız ihtiyaç kredilerinde sizin kredi skorunuza göre faiz oranı uygulanmaktadır. Şimdi sizlere bu kredi başvurusu nasıl yapılır, şubeye gitmeden kredi kullanmak için şartlar nelerdir, bunlardan bahsedelim.

3 Bankadan şubeye gitmeden kredi kampanyası başladı. Sizlerde bu bankalardan şubeye gitmeden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir ve anında kredi onayı alabilirsiniz.

Bankaların kredi kampanyaları gün geçtikçe daha kolay başvurular yapılarak kullanılmaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte, bankalarda bu gelişme sayesinde oldukça kolay bankacılık işlemleri yapmaya başlamışlardır. Bu işlemlerden en önemlisi ve tüketiciyi rahatlatan ise ihtiyaç kredileri başvurularıdır. Bankalar artık kişilerin şubelere gelmeden kredi başvurusu yaptırdığı gibi, artık iyi müşteri olan kişilere şubelere gelmeden de kredi kullandırmaktadır. Bu krediler internet bankacılığı sistemi üzerinden verilmektedir. Eğer internet bankacılığı kullanıyorsanız, bankadan anında kredi başvurusu yapabilir ve sizlere onay verilmesi durumunda kredinizi online olarak kullanabilirsiniz.

Bu kredileri kullanabilmeniz için, banka şartlarına uygun olmanız gerekiyor. Kredi notu yüksek olan, banka sicili temiz olan, kredi kartı kullanan kişilerin onay alması daha kolay olacaktır. Banka siciliniz bozuksa, sürekli ödeme gecikmesi yaşıyorsanız, icralık olduysanız kredi başvurusu yaptığınızda onay almayacaksınız. Ayrıca aşağıdaki bankalardan kredi başvurusu yapmak istiyorsanız bu bankaların bir hesabına ihtiyacınız olacak. Bu sebeple şubeye gitmeden kredi kullanacaksanız, o bankanın müşterisi olmanız şarttır. Şimdi sizlere 3 bankanın yeni yaptığı kredi kampanyası hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Akbank Şubeye Gitmeden Kredi Başvurusu

50.000 TL’ye kadar kredi ihtiyacınız varsa, Akbank Direkt uygulaması üzerinden bu kredi için başvuru yapabilirsiniz. Akbank şubeye gitmeden kredi veren bankaların başında gelmektedir. TV ve internet reklamlarında da çokça karşımıza çıkan bu banka, 50.000 TL’ye kadar kredi imkanını online olarak vermektedir. Eğer bu bankada bir hesabınız varsa, banka hesabınıza bağlı olarak alacağınız internet bankacılığı şifresi ile giriş yaparak, Akbank direkt üzerinden önce başvuru yapabilir sonra da kredinizin onay alması durumunda kredinizi hesaba atabilirsiniz. Kredi 60 ay vadeye kadar hemen hesabınıza yatacaktır.

ING BankasıŞubeye Gitmeden Kredi Başvurusu

İnternet bankacılığı üzerinden kredi veren bir diğer banka ING’dir. Bu bankadan da 50.000 TL’ye kadar 60 ay vadeli olarak kredi başvurusunu ING Mobil veya internet sitesi üzerinden giriş yaparak internet bankacılığı sayfasından yapabilirsiniz. Bu bankada hesabı olan kişiler bu kredileri kullanabilirler. Kredi notunuza göre banka faiz oranı uygulayacaktır.

Yapı Kredi Bankası Bankası Şubeye Gitmeden Kredi

Yapı Kredi Bankası üzerinden de şubeye gitmeden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Yapı Kredi Mobil uygulamasını kullanıyorsanız, hemen ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak 200.000 TL’ye kadar yüksek limitli onay alabilir, kredi başvurusu onay alan kişilerde ayrıca kredilerini anında hesaba atabilirler. Banka kredi notu yüksek olan müşterilere, onayladıkları kredileri hemen kullandırmaktadırlar. Bu şekilde imza atmadan, evrak vermeden, oturduğunuz yerden kredinizi kullanacaksınız. Krediler kendi banka hesabınıza aktarılacaktır. Daha sonra bu banka hesabından istediğiniz gibi kullanabilir, çekebilir veya başka bir hesaba gönderebilirsiniz.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR