3 Dev Bankadan Sabah 09:00'da Açıklama Geldi: Kefilsiz ve Masrafsız 77.000 TL Kredi Kampanyası!

3 Dev Bankadan Sabah 09:00'da Açıklama Geldi: Kefilsiz ve Masrafsız 77.000 TL Kredi Kampanyası!

3 Dev Bankadan Sabah 09:00'da Açıklama Geldi: Kefilsiz ve Masrafsız 77.000 TL Kredi Kampanyası!
Yayın Tarihi: 19.06.2023 09:03:00

Bankalar, yeni kampanyalarıyla vatandaşlara kefilsiz ve masrafsız kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası, 77.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi vererek müşterilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Bu kampanyalar, kefil veya masraf gerektirmeden hızlı bir şekilde kredi kullanma fırsatı sunmaktadır.

Başvurular, bankaların belirlediği şartları sağlayan ve yüksek kredi notuna sahip olan müşteriler tarafından gerçekleştirilebilir. Gelir durumunun iyi olması ve daha önceki kredi kartı veya kredi borçlarında sıkıntı olmaması da başvuruda önemli faktörler arasındadır.

Kredi başvurusu sonrasında, onay almanız durumunda 77.000 TL'ye kadar kefilsiz olarak kredi kullanabilirsiniz. Bu kampanyalar genellikle 36 ay vade seçeneğiyle sunulmaktadır. Ayrıca, bazı bankalar ilk taksit ödemelerini 3 veya 6 ay ertelemeli olarak da müşterilere sunmaktadır.

Ziraat Bankası, 77.000 TL kredi başvurusu için en yakın banka şubesine giderek veya mobil uygulama üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz. Banka, emekli veya çalışan müşterilere hızlı bir şekilde kredi imkanı sunmaktadır. Başvuru sonrasında banka size hemen onay miktarını bildirecektir.

Garanti Bankası üzerinden 77.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşteriler, en yakın banka şubesinden veya resmi internet sitesi üzerinden başvuruda bulunabilirler. Banka, uygun faiz oranlarıyla 36 aya varan vade seçenekleri sunmaktadır. Kredi notu uygun olan ve sigorta süresi en az 3 ay olan müşteriler bu kampanyadan faydalanabilirler.

Yapı Kredi Bankası müşterileri ise yüksek limitli kredi almak için bankanın internet bankacılığı üzerinden online başvuru yapabilirler. Hesabı olan müşteriler, kredi başvurusunu bu kanal üzerinden kolaylıkla yapabilir ve onay aldıklarında krediyi hesaplarına alabilirler. Ayrıca, en yakın banka şubesine giderek kefil vermeden kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi notunuzun yüksek olması, Yapı Kredi Bankası'nın bu kampanyasından faydalanmanızı sağlayacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR