3 gün kaldı! Emekli olan vatandaşlar artık ek ödemeleri 50.000 TL olarak alacak

Emekli maaş hesabı üzerinden başvuru gerçekleştirecek olan kişilere son dakika haberi geldi.

3 gün kaldı! Emekli olan vatandaşlar artık ek ödemeleri 50.000 TL olarak alacak
Yayın Tarihi: 5.09.2023 09:36:00

50.000 TL'ye kadar nakit ödeme almak isteyen tüm emekliler için gerçekleştirilen yeni nakit kampanyasında emekli maaşı alan tüm vatandaşlar 50.000 TL'ye kadar ödemeler alabileceği bir kampanya başladı. 3 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirecek olan tüm emekliler için kampanya başlatan Akbank Ziraat Bankası ve Garanti Bankası yapmış oldukları Bu kampanyalarda banka müşterisi olan emeklilere 50.000 TL kadar ödeme yapacağını duyurdu. 50 bin TL ödeme yapılması durumunda 36 ay vadeli olarak işlem gerçekleştirilir ve nakit kredi alacak olan kişiler Bu kredileri hesaplara yatırabilir.

3 BANKA ÜZERİNDEN 50.000 TL BAŞVURU 3 GÜN SÜRE KALDI


Akbank Ziraat Bankası ve Garanti Bankası tarafından başlatılan yeni nakit kampanyasından faydalanmak isteyen tüm vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte bireysel tüketici kredisi kampanyası verilmektedir. emekli maaşınızı Eğer bu bankalar üzerinden alıyorsanız ₺50.000 ihtiyaç kredisi için herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmadan banka mobil uygulamaları üzerinden işlem gerçekleştirebiliyorsunuz.



Akbank ve Garanti Bankası özel banka Ziraat Bankası ise kamu Bankası olmasından dolayı daha çok tercih edilen banka görünümünde Ziraat Bankası olmaktadır. Ziraat Bankası devlet destekli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak vatandaşlara nakit kredi imkanı sağlamaktadır. AkBank Garanti Bankası ve Ziraat Bankası üzerinden başvuru gerçekleştirmek için en yakın banka şubesine giderek ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabilir ve onaylanan krediyi hesaba yatırabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR