3 Mart Pazar Reytingleri? Nöbet mi Kardeş Çocukları mı Savaşçı mı Elimi Bırakma mı

3 Mart pazar reytingleri merak ediliyor. 3 Mart 2019 pazar günü reyting sonuçlarında kim ne kadar izlendi? Özellikle Show TV'nin yeni dizisi Nöbet'in reytingleri nasıl geldi? Öte yandan Kardeş Çocukları dizisi reytingleri nasıl? İşte detaylar...

3 Mart Pazar Reytingleri? Nöbet mi Kardeş Çocukları mı Savaşçı mı Elimi Bırakma mı
Yayın Tarihi: 4.03.2019 00:03:00

3 Mart 2019 pazar reyting sonuçları. Survivor 2019 başlaması, yeni dizilerin akıbetini yakından merak ettiriyor. Survivor'ın başlamasıyla kızışan reyting rekabetine bu hafta Show TV'nin yeni dizisi Nöbet de eklendi. Kardeş Çocukları, Elimi Bırakma ve özellikle Savaşçı gibi başarılı dizilerle rekabet eden Nöbet 3 Mart reytingleri heyecanla bekleniyor. Öte yandan Kardeş Çocukları, Elimi Bırakma, Savaşçı ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 reytingleri de merak ediliyor. Peki pazar akşamı en çok hangi diziler ve programlar izlendi?

3 Mart 2019 pazar reyting sonuçları

Total'de Savaşcı 6,57 reytingle 1. sırada, Kardeş Çocukları 6,37 reytingle 3. sırada, Elimi Bırakma 5.07 reytingle 5. sırada, Nöbet 4.32 reytingle 6. sırada yer aldı.

AB'de Elimi Bırakma 5,87 reytingle 1. sırada, Kardeş Çocukları 5,73 reytingle 2. sırada, Savaşçı 3,84 reytingle 7. sırada, Nöbet 3,81 reytingle 8. sırada yer aldı.

3 Mart 2019 pazar reyting sonuçları merak ediliyor. Özellikle Survivor başlamasından sonra reytinglere TV8 damga vuruyor. Survivor programı yayınlandığı her güne adeta imzasını atıyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2019 Türkiye Yunanistan formatı adeta geçtiğimiz haftaya damgasını vurdu. Ancak Kardeş Çocukları pazar reytingleri için sıkı bir rakip oldu. Peki Kardeş Çocukları 3 Mart reytingleri nasıl?

Öte yandan bu akşam Show TV'de başlayan yeni dizi Nöbet reytingleri de merak ediliyor. Pana Film imzalı Nöbet gerek hikayesi gerek oyuncu kadrosuyla uzun bir zamandır bekleniyordu. 3 Mart akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelen Nöbet reyting listesinde kaçıncı sırada yer aldı merak ediliyor. 

Nöbet 3 Mart reytingleri nasıl?


Nöbet 1. bölümüyle; Total'de  4.32 reytingle 6. sırada yer alırken, AB'de 3,81 reytingle 8. sırada yer aldı.

Haftalardır heyecanla beklenen Nöbet dizisi bu akşam başladı. E haliyle Nöbet 3 Mart reytingleri merak ediliyor. Nöbet 1. bölüm reytingleri dizinin Pazar rekabetinde öne çıkıp çıkmayacağını gösterecek. Oyuncu kadrosuyla da hikayesiyle de oldukça beğenilen Nöbet dizisinin 3 Mart reytingleri çok merak ediliyor. Nöbet 3 Mart reytinglerini sabah saatlerinde Boxer'dan öğrenebileceksiniz.

Kardeş Çocukları 3 Mart reytingleri nasıl?

Kardeş çocukları 6. bölümüyle; Total'de 6,37 reytingle 3. sırada yer alırken, AB'de 5,73 reytingle 2. sırada yer aldı.

İzleyenler tarafından çok beğenilen Kardeş Çocukları 3 Mart reytingleri merak ediliyor. Kardeş Çocukları ekrana gelen 6. bölümüyle 3 Mart pazar akşamı reytinglerinde zirvedeki yerini koruyup koruyamayacağı merak ediliyor. Kardeş Çocukları dizisi tv başında izleyenlerin pazar akşamları bayıldığı bir dizi oldu. hal böyle olunca Kardeş Çocukları 3 Mart reytingleri için heyecan dorukta. Kardeş Çocukları dizisinin reytinglerini sabah saatlerinde Boxer'dan öğrenebileceksiniz.

Nöbet, Kardeş Çocukları, Elimi Bırakma, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Savaşçı  ve Survivor reyting sonuçları sabah 10:00'da burada olacak. Sizde sabah tekrardan reyting sonuçları için sitemizi takip edebilirsiniz. 



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR