3 özel banka el sıkıştı ve emekli, çalışan ile birlikte İLK KEZ kredi alacaklara 30.000 TL ödeyeceğini açıkladı!

Son dakika haberi ile birlikte nakit alacak kişilere 30 bin TL ödeme haberi geldi. Son dakika haberine göre bu ödemeler kimlere verilecek detaylar haberimizde…

3 özel banka el sıkıştı ve emekli, çalışan ile birlikte İLK KEZ kredi alacaklara 30.000 TL ödeyeceğini açıkladı!
Yayın Tarihi: 27.08.2023 21:06:00

3 özel banka tarafından yapılan yeni açıklama ile birlikte nakit kredi alacak kişilere ek ödemeler 30 bin TL olacak. 3 banka tarafından yapılan bu açıklamada kredi kullanmak isteyenler özellikle de ilk kez kredi almak istiyorsa bu bankalardan ödeme alabileceklerdir. 3 banka tarafından yapılan yeni duyuru sonrasında nakit kredi ödemesi hemen hesaplara yatacaktır. Kredi notu ve kredi faiz oranları bankalardan bankaya değişmektedir. Bu sebepten ötürü kredi alacak kişiler bu kampanyalardan faydalanmak için aşağıdaki kendine uygun olan bankadan ödeme alması gerekmektedir.

Akbank Kredi Kampanyasını Duyurdu ve 30 bin TL ödemeler başladı! Başvuru yapmak oldukça kolay olacak!

Akbank üzerinden başvuru yapacak olan kişiler için son dakika açıklaması geldi. Banka kredi notu uygun olan ve kredi notu sıfır olup düzenli bir yerde çalışan herkese 30 bin TL ödeme yapacağını duyurdu. Bankadan yapılacak olan bu ödemelerde kredi notu verilecek ve bu ödemeleri hesaplara atılacaktır. Akbank kredi başvurusu yapmak isteyenlere hemen sonuç verirken, SMS ile kredi kullanacak olan kişilere de cazip faizlerle destek olmaktadır. Kredi başvurusu Akbank Direkt uygulaması üzerinden, SMS ile ve banka şubelerinden yapılabilmektedir. Akbank 30 bin TL düşük faizli kredi almak için Kredi TC kimlik yazarak bu mesajı 4425 numarasına gönderebilirsiniz.

Denizbank ve TEB Bankası 30.000 TL ödemeler başlattı! 2 bankadan da duyuru gecikmedi ve onay süreci çok kısa olacak!

Denizbank ve TEB bankası üzerinden 30 bin TL kullanacak olan kişilerde Eylül ayı sonuna kadar bu kampanyadan faydalanabileceklerdir. 2 banka tarafından da yapılan açıklamada, nakit kredi alacak kişilere 30 bin TL ödemeler hemen verilmektedir. Kredi notu 1100 ve üzerinde olan kişiler SMS atarak onay alabilmektedirler. Denizbank SMS ile kredi başvurusu cebimde kredi kampanyası olarak verilmektedir. SMS ile kredi almak istiyorsanız başvurunuzu Kredim TC kimlik ve Doğum tarihi yazarak bu mesajı 3280 numarasına mesaj atabilirsiniz. TEB bankası üzerinden de kredi başvurusu yapmak için TC kimlik numaranızı 4466 numarasına gönderebilir ve bu bankadan nekadar kredi alacağınızı görebilirsiniz.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR