3 Temmuz Whatsapp Instagram çöktü görseller alınamıyor yüklenmiyor Ne zaman düzelecek?

3 Temmuz Çarşamba günü WhatsApp ve instagram platformları çöktü! Whatsapp üzerinden insanlar birbirlerine fotoğraf gönderdiğinde görseller alınamıyor. Ayrıca Instagramda da fotoğraf yüklenemiyor.

3 Temmuz Whatsapp Instagram çöktü görseller alınamıyor yüklenmiyor Ne zaman düzelecek?
Yayın Tarihi: 3.07.2019 17:57:00

Whatsapp ve Instagram'da 3 Temmuz akşamüstü 16.00 itibariyle sıkıntılar yaşanıyor. Whatsapp üzerinden mesajlaşan kullanıcılar, birbirlerine fotoğraf gönderdiklerinde fotoğraflar açılmıyor, karşıya yüklenemiyor. Fotoğraf gönderilse de Whatsapp üzerinden açılamıyor.

Kullanıcılar, bir de Instagram üzerinde fotoğraf yükleyemiyor. Instagram da da tıpkı Whatsapp gibi fotoğraflar açılamıyor. Peki WhatsApp ve Instagram ne zaman düzelecek? Whatsapp ve Instagram'ın çökmesinin ardından kullanıcılar bu sorunun yanıtını araştırıyor.

WHATSAPP VE INSTAGRAM'DA FOTOĞRAF SORUNU

WhatsApp ve İnstagram platformlarında yaşanan sıkıntıların ardından hem Whatsapp hem de Instagram için teknik destek talepleri oluşturuldu. Whatsapp ve Instagram ekipleri, sorunun giderilmesi için uğraşıyor. Whatsapp ve Instagram'daki fotoğraf sorununun kısa bir süre içinde çözülmesi bekleniyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR