3 Yaş ve Üzeri Araç Sahiplerinin Dikkatine

Her gün binlerce araç yollarda hareket ediyor.

3 Yaş ve Üzeri Araç Sahiplerinin Dikkatine
Yayın Tarihi: 14.07.2022 14:51:00

Duyuruya göre, 3 yaş üstü FIAT araç sahiplerine bakım işlemlerinde indirim yapılacak.

Tatilden önce birçok kişi arabalarını bakıma götürüyor. Bu çerçevede FIAT, müşterilerini memnun eden bir duyuru yaptı. FIAT, internet sitesinde 3 yaş üstü araç sahibi müşterilerine indirim yapacağını belirten bir açıklama yaptı. Söz konusu kampanyanın 30 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli olduğu biliniyor.

FIAT Servis İndirimi Başladı!

3 yaş üzeri bireysel müşterilerimize işçilik ve yedek parça indirimleri, servis işlemlerinizde 1 ayda 7 5 taksit veya 7 taksit imkânı ve ücretsiz yol yardım hizmet paketinin 1 yıllık ayrıcalıkları sizleri bekliyor. 3 yaş üzeri araçları olan özel müşterilerimizin rutin bakım faaliyetleri sırasında; Tüm yağ filtreleri için parça indirimleri ve planlı bakım çalışanları için parça ve işçilik indirimleri uygulanacak.  

12 Taksitte Yapı Kredi World Taksit Kampanyası!  

Özellikle Yapı Kredi World için 5 veya 7 taksit olmak üzere 7 taksit ve 1 ay vadeli ödeme uygulanıyor. Kampanya 1 Temmuz-30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerlidir. Hizmetinizden yararlanmak için saônden.fiat.com.tr veya Fiat Yol Arkadaş uygulaması üzerinden randevu alabilirsiniz.  


Fiat Satış Sonrası Kampanyaları

FIAT onaylı servislerde ücretsiz kış testi mevcuttur. Ayrıca 3 yaş üzeri bireysel müşteriler, hizmet işlemlerinde Yapı Kredi World'e özel 8 taksit ile ücretsiz dezenfeksiyon hizmetinin yanı sıra işçilik ve yedek parça indiriminden de yararlanabilir. Check-in işleminden önce FIAT Yetkili Servisi'nden "ücretsiz kış muayenesi" için randevu almanız gerekiyor. Ücretsiz kış testi kapsamında; Motor Yağ Seviyesi, Adblue Seviyesi ve Kalite Kontrolü, Teşhis Cihazı ile Motor Elektronik Devrelerinin Kontrolü, Motor Kayışı Çatlak Testi, Debriyaj Kontrolü (sadece düz şanzımanlı araçlar için) ), Fren balata ve disklerinin kontrolü yapılacak.

Aracınızı Yerinde Dezenfekte Ediyoruz

Fiat Yol Friend Connect müşterilerine özel olarak sunacağımız bu hizmetle, mobil uygulamanızın uzaktan açma kapama özelliğini kullanarak araç bulunduğunuz yerde dezenfeksiyon hizmetini kimseye temas etmeden alabilirsiniz. Profesyonel dezenfeksiyon, kendimizi bakteri ve virüslerden korumak için kullandığımız etkili bir yöntemdir.
Aracınızın tüm temas yüzeylerine (iç kapı panelleri ve iç/dış kollar, koltuklar ve sırtlıklar, paspaslar, torpido gözü ve iç kısım) 30 ila 40 cm mesafeden düşük basınçlı bir püskürtücü veya iyonlaştırıcı kullanarak uygulanır. Onaylı profesyonel dezenfektan sıvısı ile yapılan uygulama, insan sağlığına veya torpido gözü, kapı pervazı, koltuk gibi araç parçalarına zarar vermez.

Hizmet almak için sayfanın alt kısmında yer alan "bilgi alma" bölümündeki formu doldurmanız gerekiyor. Talebiniz acentemize iletilecek ve randevunuz ayarlanacaktır. Zamanında acentemiz aracınızın bulunduğu yere gelecek ve sizi arayacaktır. Aracınızı ziyaret etmeden uzaktan kapıyı açtıktan sonra 10 dakika süreyle dezenfekte edilecektir.
İşlem sonunda ekibimiz sizi arayarak kapıyı uzaktan kilitlemenizi isteyecektir. Uygulamanın uzaktan kumanda özelliğinin etkin olduğundan ve aracınızın park ettiği yerin internet erişimi olan bir yer olduğundan (araç bağlantısı için) emin olunuz.

Bu işlem sırasında değerli eşyalarınızı aracınızda veya bagajınızda bırakmamalısınız. Kayıp eşyalardan Tofaş veya servislerimiz sorumlu değildir.  Aracınız dezenfektan solüsyon ile temizleneceği için açıkta yiyecek ve içecek bulunmamasına dikkat edilmelidir.  Hizmetimizin verilebilmesi için bulunduğunuz yerin servisin gidiş-dönüş 20 km uzağında olması gerekiyor, 20 km'den fazla ise kilometre başına TL (KDV dahil) ek servis ücreti alınacaktır.) Kapıda ödeme yapılmıyor. Kampanyadan yararlanmak için Fiat Travel Friend Connect'e üye olmanız gerekiyor, detayların Fiat Travel Friend uygulamasının kampanya bölümünde bulunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR