3 yıl geri ödemesiz ihtiyaç kredisi fırsatı!

3 yıl geri ödemesiz ve faizsiz ihtiyaç kredisi desteği o banka tarafından açıklandı! İşte şartlar!

3 yıl geri ödemesiz ihtiyaç kredisi fırsatı!
Yayın Tarihi: 2.10.2023 15:25:00

Bir kredi duyurusu daha geldi! O bankadan 3 yıl geri ödemesiz uzun vadeli bir kredi ödemesi müjdesi geldi. Yüksek faizler nedeniyle vatandaşların bankalara yanaşamadığı şu günlderde o bankadan mutlu haber geldi.

İhtiyaç kredileri Ekim ayına girer girmez bankalar tarafından güncellenerek duyurulmaya başlandı. Akbank'tan 3 yıl geri ödemesiz kredi destek haberi geldi. Vatandaşa can suyu olacak kredinin detayları açıklandı. Faizsiz ve 3 yıl geri ödemesiz 300 bin TL ihtiyaç kredisi için başvurular başladı. 


YENİ EVLENEN ÇİFTLERE GERİ ÖDEMESİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni evlenecek çiftlere verdiği sözlerden biri olan kredi desteğinden ilk açıklama geldi. Ekonomik durumu kötü olan genç çiftler hayalindeki düğünü gerçekleştirsin diye kredi müjdesi geldi. Akbank'ın kredi kampanyasında, 300.000 TL'lik 3 yıl geri ödemesiz faizsiz evlilik kredisi heyecan yarattı. Peki evlilik kredisi başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

300.000 TL'ye varan evlilik kredisi desteğinde 3 yıl geri ödeme olmayacak ve faiz şartı aranmayacak. Genç çiftler için büyük bir fırsat olan bu kampanyaya dair detaylar şekillenmeye devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanan kredi projesinin ayrıntıları gelmeye devam ediyor. Proje kapsamında yeni evlenecek olan çiftlere 48 ay vadeli ve ilk 2 yıl geri ödemesiz 300 Bin TL nakit destek verilmesi planlanıyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR