30 bin TL ödeme! Emeklilerin IBAN numarasına yatacak!

30 bin TL ödeme! Emeklilerin IBAN numarasına yatacak!

30 bin TL ödeme! Emeklilerin IBAN numarasına yatacak!
Yayın Tarihi: 21.09.2023 14:49:00

Emekli maaşı alan vatandaşlar için sevindirici bir haber geldi. Garanti Bankası ve Ziraat Bankası, banka müşterisi olan her emekliye 30.000 TL'ye kadar kredi alma fırsatı sunuyor. Nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen emekliler için bu duyuru büyük bir müjde niteliği taşıyor. Emekli maaş hesabını bu iki bankadan birinde tutan herkes, 30.000 TL'ye kadar kredi alma hakkına sahip olacak. Bu fırsattan yararlanmak için başvurularını yapabilirler.

30.000 TL kredi almak isteyenler için Garanti Bankası ve Ziraat Bankası, esnek vade seçenekleri sunuyor. 36 aya kadar vade imkanıyla, ödeme kolaylığı sağlanıyor. Ayrıca, bu kredilerde 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği de sunuluyor, böylece emeklilerin ödeme planlarını rahatlıkla ayarlayabilmeleri sağlanıyor.

Başvurular oldukça hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Garanti Bankası ve Ziraat Bankası'nın mobil uygulamaları üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz. Bu kredi kampanyası, acil nakit ihtiyacı olan emeklilere anında destek sağlıyor. Başvurularınızı yaptıktan sonra kredileriniz hızla hesaplarınıza yatırılıyor.

Kredi notu veya kredi sicili endişesi olmadan, Garanti Bankası ve Ziraat Bankası'nın bu özel kampanyasından yararlanabilirsiniz. Emekli maaşınızı hangi bankadan alıyorsanız, o bankanın mobil uygulaması aracılığıyla başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bu fırsat, emeklilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşam standartlarını yükseltmek için önemli bir destek sunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR