30 bin TL ve 100 bin TL arasında nakit ödeme! Son dakika haberi geldi!

30 bin TL ve 100 bin TL arasında nakit ödeme! Son dakika haberi geldi!

30 bin TL ve 100 bin TL arasında nakit ödeme! Son dakika haberi geldi!
Yayın Tarihi: 10.10.2023 20:07:00

Bankalar, nakit ihtiyacı olan bireylere destek olmak amacıyla yeni bir kredi kampanyası başlattı. Akbank, Garanti Bankası ve Ziraat Bankası tarafından ortaklaşa duyurulan bu kampanya kapsamında, 30 bin TL ile 100 bin TL arasında nakit ödeme imkanı sunulacak.

Akbank'tan Düşük Faizli Kredi Fırsatı

Akbank, kampanya dahilinde 30 bin TL ile 100 bin TL arasında düşük faizli kredi sunacak. Başvuru yapmak isteyenler, Akbank Direkt uygulaması üzerinden kolayca başvuru yapabilecekler. Akbank, başvurusu onaylanan herkese düşük faiz oranlarıyla kredi imkanı sunacak.

Garanti Bankası'ndan Hızlı Kredi İmkanı

Garanti Bankası, nakit ihtiyacı olanlara düşük faizlerle kredi fırsatı sunuyor. Başvuru yapıldıktan hemen sonra, mobil uygulama üzerinden kredi başvurusu tamamlanabilecek. Ayrıca, Garanti Bankası şubeleri de başvuru için hizmet vermektedir.

Ziraat Bankası'ndan Esnek Ödeme Koşulları

Ziraat Bankası, kredi başvurusu yapacak olanlara 3 ay erteleme seçeneği sunuyor. 50 bin TL'ye kadar olan kredilerde 36 ay, 100 bin TL'ye kadar olan kredilerde ise 24 ay vade seçenekleri mevcuttur. Bu sayede ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler, ödeme koşullarını kendilerine uygun şekilde belirleyebilirler.

Nakit ihtiyacınızı karşılamak için bu bankaların sunduğu kredi fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri ile finansal ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR