30.000 TL kefilsiz, kimlikle kredi kampanyası başladı! Bu krediler herkese verilmektedir

30.000 TL kefilsiz, kimlikle kredi kampanyası başladı. Bu krediler herkese verilmektedir. Özellikle kredi notu yüzünden kredi alamıyorsanız, banka hemen sizlere kredi onayı verecektir. 30.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır, bankaların kredi başvuru şartları nedir, sizlere bu yazımızda bahsedeceğiz

30.000 TL kefilsiz, kimlikle kredi kampanyası başladı! Bu krediler herkese verilmektedir
Yayın Tarihi: 21.08.2020 23:09:00

30.000 TL kefilsiz, kimlikle kredi kampanyası başladı. Bu krediler herkese verilmektedir. Özellikle kredi notu yüzünden kredi alamıyorsanız, banka hemen sizlere kredi onayı verecektir. 30.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır, bankaların kredi başvuru şartları nedir, sizlere bu yazımızda bahsedeceğiz.

Kefilsiz ve sadece kimlikle kredi almak için, bazı bankalar kredi kampanyaları yapmaktadır. Özellikle müşteri portföyünü genişletmek isteyen bankalar, bu şekilde krediler vererek müşterilerine destek olmak istemektedir. Sizlerde bankaların bu kredi kampanyalarına başvurunuzu yaparak hemen kredinizi kullanabilirsiniz.

Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin, kredi notu 1100 ve üzerinde olması gerekiyor. Ayrıca banka kredi sicilinizde de sıkıntı olmaması gerekmektedir. Kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin, avukatlık ve icralık durumları varsa maalesef onay alamayacaklardır. Kredi kullanacak olan kişiler, tüm şartlara uygun olması durumunda 30.000 TL kefilsiz ve kimlikle kredi başvurusu yapabilmektedirler. Sizlerde eğer bu kredileri kullanmak istiyorsanız, aşağıdaki bankalardan işlem yapabilirsiniz.

İş Bankası 30.000 TL Kefilsiz Kredi Başvurusu

İş Bankası 30.000 TL kefilsiz ve kimlikle kredi almak istiyorsanız, bu bankanın uyguladığı politikalara uygun olmanız gerekmektedir. İş Bankası üzerinden 60 ay vade ve 3 ay ertelemeli kredi kullanmanız mümkündür. İş Bankası bu kredilerde kendi bankasından maaş alan müşterilere destek vermektedir. Eğer bu bankadan bir hesabınız varsa ve maaş alıyorsanız, en yakın banka şubesine giderek hemen 30.000 TL kefilsiz kredi kullanabilirsiniz. Bankanın internet bankacılığını kullanıyorsanız, internet bankacılığı üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. İhtiyaç kredisi başvurusu sonrasında banka onay verecek ve size hemen kredinizi kullandıracaktır. Üstelik şubeye gitmeden, imza atmadan para kullanabilirsiniz.

Akbank Kefilsiz 30.000 TL Kredi Kampanyası

Akbank’ta İş Bankası gibi kendi bankasından maaş alan müşterilere 30.000 TL kredi imkanı vermektedir. Akbank hesabı olan kişiler, Akbank direkt uygulamasına şifresi ile girerek hemen kredi başvurusunda bulunabilmektedirler. Sizlerde bu şekilde kredi başvurusu yaparak, anında onay alabilir ve 30.000 TL’ye kadar onay kredi ihtiyacınızı şubeye gitmeden hesaba atabilirsiniz. Akbank, ihtiyaç kredilerinde 60 ay vade ile işlem yapmaktadır. Sizde kredi kullanacaksanız, bu bankanın internet üzerinden verilen kredilerini değerlendirebilirsiniz.

TEB 30.000 TL Kefilsiz Kredi Başvurusu

TEB bankası ve kurduğu CepteTEB digital bankası ile birlikte kefilsiz kredi kampanyası başlatmıştır. Sizde sadece ihtiyaç kredilerinde geçerli olan bu kampanyadan hemen yararlanabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptığınızda banka şartlarına uygun olan kişilerin kredileri onay alır ve 60 ay vadeye kadar kredi kullandırılır. Kredi başvurusu banka şubesinden ve internet bankacılığından yapılabilmektedir.

CepteTEB bankasının şubesi olmadığı için bu bankanın müşterisi olmanız durumunda mobil uygulama üzerinden, değilseniz de internet sitesi üzerinden başvuru yapacaksınız. TEB bankası ile CepteTEB bankası ayrı bankalardır. Bu sebeple size uygun olan banka hangisi ise o bankadan 30.000 TL kefilsiz kredi başvurusu yapabilirsiniz.
 
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR