31 Ekim tarihine kadar duyuruldu! Denizbank hesabınıza bakmanızı istiyor!

31 Ekim tarihine kadar duyuruldu! Denizbank hesabınıza bakmanızı istiyor! 

31 Ekim tarihine kadar duyuruldu! Denizbank hesabınıza bakmanızı istiyor!
Yayın Tarihi: 19.10.2023 23:29:00

Son dakika haberiyle birlikte Denizbank, bankamatik kartı sahiplerine özel bir ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Denizbank, bankamatik kartı kullanan vatandaşlar için 20.000 TL ile 50.000 TL arasında değişen ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Bu fırsattan yararlanmak için cep telefonunuzdan kolayca bir SMS göndererek başvuru yapabilir ve kredinizi aynı gün içinde kullanabilirsiniz. Son başvuru ise 31 Ekim...

SON TARİHE DİKKAT

Denizbank, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunu oldukça basit bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. "Kredim TC Kimlik ve doğum tarihi" bilgilerinizi içeren bir mesajı 3280 numarasına göndererek ihtiyaç kredisi başvurunuzu tamamlamış olursunuz. Denizbank'ın "Cebimde Kredi" kampanyası, bu kolay başvuru yöntemiyle bilinir. Başvurunuz onaylandığında, ihtiyaç kredinizi hemen alabilirsiniz.

Denizbank, bu kredi kampanyasıyla belirli şartlar altında ihtiyaç kredisi ödemelerini hızlıca sağlar. Onay alan müşteriler aynı gün içinde kredi ödemesini alabilirler. Ayrıca, bu kredi fırsatından faydalanmak isteyen kişilerin bireysel müşteri olmaları gerekmektedir.

50 BİN TL GELİR BELGESİZ OLACAK

Bankamatik kartı kullananlar, nakit ihtiyaçları olduğunda, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan hızlıca başvuru yapabilirler. Denizbank, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu kolaylığı ile müşterilerine pratik ve hızlı bir finansman seçeneği sunuyor. Onay alan bu kredilerde 50 bin TL'ye kadar ise gelir belgesiz kredi alabileceksiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR