37. İstanbul Film Festivali’nin Sponsoru Belli Oldu

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, bu yıl 37. kez düzenlenen Türkiye’nin en büyük sinema etkinliği İstanbul Film Festivali’nin sponsoru Vodafone Red oldu.

37. İstanbul Film Festivali’nin Sponsoru Belli Oldu
Yayın Tarihi: 9.03.2018 12:00:00

İKSV tarafından 1982 yılında bir sinema haftası olarak başlayan Türkiye'nin en büyük uluslararası sinema etkinliği İstanbul Film Festivali'nin 37.si, bu yıl, 6-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. Festivalin sponsoru Vodafone Red oldu.

İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı konuyla ilgili olarak, “Vodafone'la, İstanbul Film Festivali kapsamında başlattığımız yeni ortaklığı duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İKSV olarak etkinliklerimizin her zaman izleyicilerimizin yaşamını zenginleştiren, yenilikçi, yaratıcı, nitelikli sanatsal içerikler sunabilmesi için çalışıyoruz. Çalışmalarımızın sürdürülebilirliği için en önemli güç kaynağımız da sanatseverlerin devam eden ilgisi ve beğenisiyle birlikte sponsorlarımızın katkıları oluyor” dedi.

37. İstanbul Film Festivali'ni desteklemekten mutluluk ve gurur duyduklarını vurgulayan Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan ise şunları söyledi: “Bugüne kadar Filmekimi, İstanbul Caz Festivali, Tünel Şenliği ve konser organizasyonları gibi pek çok etkinliğe destek verdik. Şimdi bu desteğimizi bir adım ileriye taşıyarak, Türkiye'nin en kapsamlı ve en büyük film festivali olan 37. İstanbul Film Festivali'ne Vodafone Red markamızla sponsor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR