38.000 TL’ye kadar kredi onayı alacağınız bankalar yayınlandı

38.000 TL’ye kadar kredi onayı alacağınız bankalar hangileridir? 38.000 TL’ye kadar kredi başvurusu yaptığınızda hangi bankalardan anında kredi kullanabilirsiniz? Sizlere yazımızda ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşterilerin hangi bankalardan kredi onayı alacağından bahsedeceğiz.

38.000 TL’ye kadar kredi onayı alacağınız bankalar yayınlandı
Yayın Tarihi: 14.08.2020 23:06:00

38.000 TL’ye kadar kredi onayı alacağınız bankalar hangileridir? 38.000 TL’ye kadar kredi başvurusu yaptığınızda hangi bankalardan anında kredi kullanabilirsiniz? Sizlere yazımızda ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşterilerin hangi bankalardan kredi onayı alacağından bahsedeceğiz.

Bilindiği gibi ihtiyaç kredileri, bankaların kendi politikalarına göre müşterilere verilen para desteğidir. Sizde eğer para ihtiyacınız varsa, bu para ihtiyacınızı bankadan kredi alarak giderebilirsiniz. Kredi başvurusu yaptığınızda banka sizin kimlik numaranıza bakacak ve bu kimlik numaranızdan tüm banka sicilinizi kontrol edecektir. Burada kredi notu, kredi sicili gibi puanlamaların nasıl olduğuna bakılacaktır. Kredi skoru 1200 ve üzerinde olan müşteriler bankalardan 38.000 TL’ye kadar kredi kampanyası yapan bankaların kampanyalarına başvuru yapabilirler. İşte Bankalar ve başvuru aşamaları…

İş Bankası Kredi Başvurusu

38.000 TL 60 ay vadeli kredi başvurusu yapacak olan kişiler İş Bankası üzerinden işlem yapabilirler. İş Bankası ihtiyaç kredisi olarak 60 ay vadeye kadar kredi kullandırmaktadır. Sizlerde eğer bu bankadan işlem yapacaksanız, size en yakın banka şubesine giderek kredinizi kullanabilirsiniz. İş Bankası ayrıca iŞCEP uygulamasını kullanan müşterilerine de kredi imkanı sunmaktadır. Kredi başvurusu yaptığınızda banka size değerlendirme sonucunu söyleyecektir. Değerlendirme sonucu sonrasında  onay alırsanız ve online başvuru yaptıysanız bankaya gitmeden kredinizi kullanabileceksiniz. Banka verilen kredilerde isteyen müşterilere 3 ay veya 6 ay erteleme imkanı da sunmaktadır.

Denizbank Kredi Başvurusu

İhtiyaç kredilerinde hızlı onay almak istiyorsanız, Denizbank üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Banka şartlara uygun olan müşterilere anında kredi desteği vermektedir. Kredi başvurusu yaptığınızda SMS ile veya WEB üzerinden işlem yapacak, onay aldığınızda kredinizi bankadan kullanacaksınız. Bankanın resmi internet sitesine girerek başvuru formunu doldurup işlem yapabilirsiniz. 38.000 TL kredi kullanmak istediğinizde kredi başvurunuz onaylanırsa 60 ay vade yapacaksınız. Bu vadelerde banka sizlere erteleme imkanı da sunacaktır. SMS ile başvuru yapacaksanız hemen cep telefonunuzdan Kredim yazın boşluk bırakın ve TC KİMLİK numaranızı yazarak 3280’e gönderin. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız. Onaylanan kredinizi bankadan kullanabilirsiniz.

Vakıfbank Kredi Başvurusu

Ülkemizin kamu bankası olan ve 60 ay vadede en uygun faiz oranları ile işlem yapan Vakıfbank, kredi başvurusu yaptığınızda şartlara uygun olursanız hemen aynı gün sizlere ihtiyacınız olan krediyi verecektir. Banka sigortalı olarak çalışan kişilerden 6 aylık düzenli sigorta yatmasını isteyecektir. Vakıfbank ayrıca, emekli olan kişilerde de emekli maaşın bu bankadan alınması durumunda kredi verecektir. Alacağınız kredilerde uygun faiz oranları ve 3 ay erteleme imkanı da sağlanmaktadır. Başvuru için banka şubelerine gidebilirsiniz. Size en yakın banka şubesinden kimlik ve gelir belgenizi vererek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Banka kendi bankasından maaş alan kişilere daha yüksek krediler vermektedir. 100.000 TL ve üzerinde kredi başvurusu yapacaksanız da bankaya ipotek vermeniz gerekiyor. Tüm verilen krediler ihtiyaç kredisi olarak verilecektir.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR