4 Bankadan Dev Kampanya Anında 20000 TL Kredi

4 Bankadan dev kampanya. Anında 20.000 TL kredi kampanyası başladı. Sizde kredi başvurusu yapmak istiyorsanız 20.000 TL kredi veren bu bankaların kampanyalarından birisine başvurunuzu yapabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda kredi başvurusu nasıl yapılır, 20.000 TL kredi için şartlar nelerdir bunlardan

4 Bankadan Dev Kampanya Anında 20000 TL Kredi
Yayın Tarihi: 26.06.2020 18:40:00

4 Bankadan dev kampanya. Anında 20.000 TL kredi kampanyası başladı. Sizde kredi başvurusu yapmak istiyorsanız 20.000 TL kredi veren bu bankaların kampanyalarından birisine başvurunuzu yapabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda kredi başvurusu nasıl yapılır, 20.000 TL kredi için şartlar nelerdir bunlardan bahsedeceğiz.

Ülkemizde kredi kampanyaları oldukça uygun faizlerle müşterilerine sunulmaktadır. Sizlerde eğer 20.000 TL kredi almak istiyorsanız banka şartlarına uygun olmanız durumunda hemen kredinizi onaylatabilir ve ihtiyacınızı hemen görebilirsiniz. Üstelik bankalar 60 ay vadeye kadar kredi vermektedir. Aldığınız krediyi 60 ay vadeye bölerek rahat ve düşük ödemeli olarak kullanabilirsiniz.

İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşteriler aşağıda vereceğimiz bu 4 bankadan kredi kullanabilmeleri için kredi skorunun 1200 ve üzerinde olması gerekmektedir. Ayrıca bankalarda bir gecikme durumu veya daha önceden ödenmeyen borçlar yüzünden bankadan icralık olduysanız bu durumda kredi kullanamazsınız. Şimdi sizlere yeni kampanya yapan 4 bankadan bahsedelim.

Garanti BBVA 20.000 TL Kredi Kampanyası

Garanti BBVA üzerinden 20.000 TL kredi aldığınızda banka şartlarına uygun olursanız hemen aynı gün içinde kredinizi kullanabilirsiniz. Garanti BBVA, şubelerinden ve internet sitesinden başvuru kabul etmektedir. Bu bankadan alacağınız kredilerde dilerseniz banka size 3 ay erteleme imkanı vermektedir. Bankanın kredi notu ile birlikte dikkat ettiği bir diğer durum sigortanız olacaktır. Emekli iseniz bankaya maaş taşıması yapacak, sigortalı iseniz en az 3 aylık kesintisiz sigortanızın olması gerekecektir. Bu durumda hemen kredi kampanyasına başvurunuzu yapabilir ve onay alırsanız kredinizi kullanabilirsiniz. Başvuru kimlikle en yakın şubeden kolay yapılmaktadır.

Vakıfbank 20.000 TL Kredi Kampanyası

Vakıfbank, uygun faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Çalışan, devlet memuru, emekli ve esnaf olan vatandaşlar 60 ay vadeye kadar bu kredileri kullanabilirler. Kredi başvurusu yapacak olan müşteriler 20.000 TL kredi almak istedikleri zaman en yakın banka şubesine evrakları ile gidebilirler. Banka en az 6 aylık sigortası olan müşterilere 20.000 TL krediyi kimlikle kullandıracaktır.

Denizbank 20.000 TL Kredi Kampanyası

Eğer sigorta sorununuz varsa banka şubelerine de gidecek zamanınız yoksa Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Denizbank ihtiyaç kredilerinde banka şartlarına uygun olan müşteriler 60 ay vadeye kadar anında kredi onayı alacaklardır. Bu bankadan hemen ne kadar kredi onayı alacağınızı öğrenmek istiyorsanız Kredim TC KİMLİK mesajı yazarak 3280’e gönderebilirsiniz. Onaylanan kredinizi banka şubesinden kullanabileceksiniz.

TEB 20.000 TL Kredi Kampanyası

İhtiyaç kredilerinde %0.89 faiz oranı ile kredi veren bankalardan birisi de TEB bankasıdır. Bu bankanın internet sitesinden veya banka şubesinden sadece kimliğinizle kredi başvurusu yapabilirsiniz. Alacağınız 20.000 TL kredi için banka 60 ay vade ve 3 ay erteleme imkanı sunacaktır. Bu bankanın müşterisi olan kişilerde internet bankacılığı veya mobil bankacılık üzerinden giriş yaparak hemen kredilerinin başvurusunu yapabilir, onaylanan kredilerini de bankaya gitmeden hesaplarına atabilmektedirler.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR