4 bankadan emekliye gece ödemesi! Sabah bir kalkıyorsunuz, Hesaplarda para olacak!

4 bankadan emekliye gece ödemesi! Sabah bir kalkıyorsunuz, Hesaplarda para olacak!

4 bankadan emekliye gece ödemesi! Sabah bir kalkıyorsunuz, Hesaplarda para olacak!
Yayın Tarihi: 11.10.2023 23:29:00

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında emekli maaşı alanlar 50.000 TL'ye kadar ödeme alma fırsatına sahip olacaklar. Ödemelerin miktarı kredi notuna göre belirlenecek ve başvuruların hemen ardından işlemler tamamlanarak ödemeler gerçekleştirilecektir.

Bu kampanyalar sadece ihtiyaç kredilerini değil, aynı zamanda borç kapatma kredilerini de içermektedir. 50.000 TL'ye kadar olan bu krediler 36 ay vadeli olarak verilecektir. Bu kredi ile mevcut kredi ve kredi kartı borçlarınızı kapatabilirsiniz. Eğer daha fazla borcunuz varsa, bankanızın bireysel müşteri temsilcisi ile iletişime geçerek krediyi nasıl kullanabileceğinizi görüşebilirsiniz.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, PTT

Emekli maaşı Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan alıyorsanız ve daha önce bu bankalardan kredi kullandıysanız, bu bankalar size hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi imkanı sunacaktır. Bu krediyi alabilmek için resmi internet sitelerindeki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak veya kimlik belgenizle birlikte kendi banka şubelerine başvuruda bulunabilirsiniz.

PTT üzerinden nakit kredi başvurusu yapmak isteyenler, SMS hizmetini kullanabilirler. PTT'den emekli kampanyasına SMS ile başvurmak isteyenler, cep telefonlarından "PTT" yazıp aralarında boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını yazarak 30 50 numarasına mesaj gönderebilirler. Gönderilen mesaj başvurunuzun kaydedilmesine ve hızlı bir şekilde değerlendirilmesine olanak tanır. Onaylandıktan sonra, bu kredi tutarı hakkında size bilgi verilir ve bu tutarı PTT şubelerinden gişe personelinin yardımıyla kullanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR