4 Bankadan gelir belgesiz kredi kampanyası başladı

4 Bankadan gelir belgesiz kredi kampanyası başladı. Bu 4 bankadan gelir belgesiz kredi almak istiyorsanız, banka kredi notunuzun olması gerekiyor. Acil kredi ihtiyacınızda gelir belgesiz olarak kredi kullanacağınız bu bankalardan nasıl başvuru yapabilir, nasıl kredi alabilirsiniz sizlere bahsedeceği

4 Bankadan gelir belgesiz kredi kampanyası başladı
Yayın Tarihi: 29.07.2020 21:15:00

4 Bankadan gelir belgesiz kredi kampanyası başladı. Bu 4 bankadan gelir belgesiz kredi almak istiyorsanız, banka kredi notunuzun olması gerekiyor. Acil kredi ihtiyacınızda gelir belgesiz olarak kredi kullanacağınız bu bankalardan nasıl başvuru yapabilir, nasıl kredi alabilirsiniz sizlere bahsedeceğiz.

Bankaların ihtiyaç kredileri kampanyalarına katılmak için, öncelikle bankanın uyguladığı kredi şartlarına uygun olmanız gerekmektedir. Öncelikle kredi notunuzun yüksek olması ve daha önceden bir banka çalışmanızın olması şartı vardır. Bankalardan kredi başvurusu yapan müşterilerin TC kimlik numaralarından bu sorgulamalar yapılmaktadır. Uygun olmanız durumunda banka size ne kadar kredi onayı vereceğini hemen söyleyecektir. Gelir belgesiz kredilerde ise daha iyi müşteri olmanız gerekiyor. Bankalar bu kredileri müşterilerine hemen verdikleri için, iyi müşteri grubunda olan kişiler bu kredileri kullanabilirler.
Gelir belgesiz kredi limitlerinde ise, bankalar kendilerine uygun olan limitler ile işlem yapmaktadırlar. Verilen kredilerde 60 ay vade ve 3 ay erteleme de yapabiliyorsunuz. Bankadan ve online olarak internet şubesinden bu kredileri kullanabilirsiniz. Şimdi sizlere bu 4 bankanın yaptığı yeni kredi kampanyası hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Enpara Gelir Belgesiz Kredi

Enpara bankası, ülkemizdeki ilk dijital bankalardan birisidir. Enpara.com bankası üzerinden bankacılık işlemlerinizi şubesiz olarak yapmaktasınız. Bu banka QNB Finansbank tarafından kurulmuştur. Bankacılık işlemlerinizi yapabildiğiniz gibi bu bankanın gelir belgesiz olarak da kredi verdiğini söylemek istiyoruz.
Enpara.com bankası 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi vermektedir. Banka şartlarına uygun olmanız durumunda bu krediyi hemen kullanacaksınız. Bu bankada bir hesabınız varsa, internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu yapabilir, onaylanan kredinizi anında hesabınıza atabilirsiniz. Enpara.com gelir belgesiz kredilerde 60 ay vade ile işlem yapmaktadır. Ayrıca bu banka size sadece ihtiyaç kredisi verecektir. Konut ve taşıt kredisi kullandırmamaktadır.

Garanti BBVA Gelir Belgesiz Kredi

100.000 TL’ye kadar gelir belgesi götürmeden kredi almak istiyorsanız, Garanti BBVA ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Garanti BBVA üzerinden 60 ay vadeye kadar hızlı ve anında kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bankanın tek şartı sizin bir sigortanızın olmasıdır. 3 aylık düzenli yatan bir sigortanız varsa hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi başvurusu banka şubelerinden ve internet sitelerinden yapılmaktadır.

ING Gelir Belgesiz Kredi

ING üzerinden 50.000 TL’ye kadar olan kredi başvurularınızda gelir belgesiz kredi kullanabilirsiniz. Banka şartlarına uygun olmanız durumunda, kredi notunuza göre faiz oranı da bu bankadan uygun olarak verilecektir. 50.000 TL kredi başvurusu yapmak istiyorsanız bankanın resmi internet sitesinden veya internet bankacılığından işlem yapabilirsiniz. Kredi onayı aldığınızda bu krediyi kimlikle birlikte gelir belgesiz en yakın banka şubesinden kullanabilirsiniz.

TEB Bankası Gelir Belgesiz Kredi

TEB üzerinden de 20.000 TL’ye kadar olan kredi başvurularınızda gelir belgesiz olarak kredi alabilirsiniz. Kredi notu 1200 ve üzerinde olan müşteriler, bu bankadan 60 ay vadeye kadar sadece kimlikle kredi alabilirler. 1 aylık sigortanız olsa dahi bu krediyi kullanabilirsiniz. TEB bankası bu kredilerde müşterilerine 3 ay erteleme imkanı da vermektedir. Başvuru için bankanın resmi internet sitesine girebilir veya size en yakın banka şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR