4 Maaş Avans Verilecek! Emekliye Ziraat, Vakıf, Halkbank ve PTT Ödeme Verecek! Emekliler Yine Gündeme Düştü

Son Dakika Yeni Haber Geldi! Emekli Maaşı Alanlar İçin Yeni Nakit Kampanyası Başladı! 4 Bankadan 4 Maaş Avans Hareketi Gerçekleşti: 4 Maaş Avans Verilecek! Emekliye Ziraat, Vakıf, Halkbank ve PTT Ödeme Verecek! Emekliler Yine Gündeme Düştü

4 Maaş Avans Verilecek! Emekliye Ziraat, Vakıf, Halkbank ve PTT Ödeme Verecek! Emekliler Yine Gündeme Düştü
Yayın Tarihi: 27.09.2023 22:07:00

Yeni bir karar ile birlikte emekli maaşı alan kişilere 3 kamu bankası ve PTT üzerinden 4 maaş avans para verileceği açıkladı. Emekli maaş hesapları üzerinden verilecek bu nakit kampanyasında en düşük 7500 TL maaş alan kişilere 30 bin TL düşük faizli ve 12 ay vadeye kadar devlet destekli nakit kampanyasından faydalanmaları için kredi verilmektedir. En yüksek limit olarak 50 bin TL olan bu kredilerde, banka müşterisi olmanız şartı ile bu bankalar üzerinden destek alacaksınız.

ZİRAAT BANKASI 

Ziraat Bankası nakit kredi kampanyasını internet sitesinden duyurdu! Başvuru yapacak olan kişilere uygun faizlerle ödemeler vereceğini açıkladı. Nakit kredi almak için başvuru yapmak istiyorsanız 50 bin TL'ye kadar verilecek gelir belgesiz kredi sizin maaşlarınıza göre ödenecektir. 50 bin TL kredi için başvuru yapmak istiyorsanız banka sizlere hemen sonuç vermektedir. Kredi başvurusu nakit kredi alacak kişilere uygun faizlerle işlem yapılacaktır. Mobil uygulama üzerinden başvuru yapabileceksiniz ve kredi kullanacaksınız.

VAKIFBANK VE HALKBANK

2 kamu bankası üzerinden de kredi alabileceksiniz. Bu bankalar üzerinden nakit kredi alacak kişiler banka müşterisi ise ve daha önce kredi aldıysa bankadan 4 maaş avans alabileceklerdir. En yakın banka şubelerine giderek kredi alabileceksiniz. 2 kamu bankası üzerinden de emekli maaş hesaplarına göre kredi verilmektedir. Eğer daha önce kredi almadıysanız ve bu kredilerde şartlara uygun olarak işlem yapılacak.

PTT EMEKLİ KREDİSİ

4 MAAŞ avans kredi kullanacak olan kişiler eğer emekli maaşlarını PTT üzerinden alıyorsa bu bankadan da kredi alabileceklerdir. PTT üzerinden kredi almak için başvuru yapacak olan kişilere banka hemen sonuç verilecektir. 4 maaş avans alacak kişiler PTT üzerinden işlem yapılacaktır ve bu krediler ayrıca banka hesabına internet üzerinden yatabilecektir. Kredi alacak kişiler TC kimlik ile işlemlerini yapması durumunda kredi hemen hesaplara verilecektir. Ayrıca SMS ile başvuru yapacak olan kişiler içinde kredi verilmektedir. SMS ile kredi başvurusu yapacak olan kişiler için banka 5 dakika içinde sonuç vermektedir. 5 dakika içinde SMS ile sonuç almak için PTT yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 3050 numarasına gönderin. Hemen ne kadar onay aldığınızı ve 4 maaş avans kampanyası haricinde de kredi alabileceğinizi görebilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR