4000 TL maaş ile çalışacak personeller aranıyor! İŞKUR'dan binlerce kişiye 4000 TL maaşlı iş imkanı müjdesi

4000 TL maaş ile çalışacak personeller aranıyor, İŞKUR'dan binlerce kişiye 4000 TL maaşlı iş imkanı müjdesi ! İŞKUR Ekim ve Kasım ayı personel ve memur alımı yapacağını duyurdu. Resmi internet sitesinde yayımlanan ilanda açıkladığına göre en az 4.000 lira maaşla çalışacak binlerce personel alınacak.

4000 TL maaş ile çalışacak personeller aranıyor! İŞKUR'dan binlerce kişiye 4000 TL maaşlı iş imkanı müjdesi
Yayın Tarihi: 22.10.2020 15:53:00

4000 TL maaş ile çalışacak personeller aranıyor, İŞKUR'dan binlerce kişiye 4000 TL maaşlı iş imkanı müjdesi ! İŞKUR Ekim ve Kasım ayı personel ve memur alımı yapacağını duyurdu. Resmi internet sitesinde yayımlanan ilanda açıkladığına göre en az 4.000 lira maaşla çalışacak binlerce personel alınacak.

İŞKUR Ekim ve Kasım ayında yapacağı personel ve memur alımı ilanlarını resmi internet sitesinde paylaştı. İŞKUR'un yayınladığı iş ilanına göre en az 4000 TL maaş ile çalışacak binlerce personel alımı yapılacak. Bu haberi duyan vatandaşlar çok sevindi. Korona virüsün dünyaya yayılması ve bu virüsün pandemiye dönmesiyle zorunlu karantina sürecinde binler vatandaş işsiz kaldı, ücretsiz mecburi izinlere ayrılmak zorunda kaldı. Bu süreçte ekonomik anlamda çok zorlanan vatandaşlara müjdeli haber İŞKUR'dan geldi. Peki hangi meslekler ve meslek gruplarında eleman arayışı başladı ?

Eleman aranan meslek grupları içinde itfaiye eri, zabıta memuru, teknisyen, memur, bekçi, hemşire ve güvenlik görevlisi gibi birbirinden farklı birçok alanda meslek dalından iş ilanı bulunmaktadır. İŞKUR iş başvurularını nasıl yapacağını düşünen vatandaşlar için, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden iş başvurularını yapabilirsiniz.



İŞKUR'un yayınladığı ve eleman aradığı ilanlar içerisinde Emniyet Genel Müdürlüğü, Diyanet İşleri Bakanlığı, Merkez Bankası, Büyükşehir Belediyeleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı gibi akla gelen birçok kurum ve kuruluşlar içerisinde farklı pozisyonlarda çalışacak kamu personeli ve memur alımları olacak.


2020 Ekim ayı içinde kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde çalışmak için çok sayıda personel ve memur alımları yapılacağını İŞKUR sayfasından duyurdu. Yayına alınan ilanlara baktığımızda personel ve memur alımlarında KPSS şartının olmasının yanı sıra bir de KPSS şartı aranmaksızın ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu olma şartları da dikkat çekiyor. Her işe göre aranan şartlar da değişiyor. Her seviyeden insan rahatlıkla iş bulabilecek.

Bazı iş gruplarında KPSS şartı zorunlu olsa da bazı iş gruplarında KPSS şartının aranmıyor olması vatandaşlar da büyük bir rahatlama yaşattı ve bu sayede iş arayan, ekonomik anlamda zorluk çeken vatandaşlar derin bir nefes aldı. Peki İŞKUR tarafından 2020 Ekim ve Kasım ayında personel ve memur alımları hakkında merak edilen sorular ve cevapları neler ? Gelin birlikte inceleyelim ve sorularımıza cevap alalım.

Ekim ayında personel ve memur alımları;

Ekim ayı içerisinde vatandaşlar arasından Büyükşehir Belediyeleri, Emniyet Genel Müdürlüğü, Diyanet İşleri Bakanlığı, Merkez Bankası, Hazine ve Maliye Bakanlığı gibi önemli kurumların arasında bulunduğu kurum ve kuruluşlar için farklı pozisyonlarda ile yer alacak personel ve memur alımları yapılacak.
 

Zabıta memur alımlarında aranılan şartlar nelerdir ?

İŞKUR, Kağıthane Belediyesi içerisinde çalışmaları için tam 25 tane zabıta memuru alımı yapılacağını duyurdu. Kağıthane Belediyesine yapılacak olan alımlarda ise 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan KPSS sınavından lisans mezunları için KPSS ve ön lisans mezunları adına da KPSS 93 puan türü içerisinden en az 70 almış olmak şartları aranılıyor.

İtfaiye er alımlarında aranılan şartlar nelerdir ?

Antalya Büyükşehir Belediyesi için ise KPSS puan türlerinden en az 55 puan almış olan vatandaşlar arasından 100 itfaiye eri alımı yapılacak. 

Teknisyen alımlarında aranılan şartlar nelerdir ?

Merkez Bankası için en az KPSS puan türleri arasından 50 puan alma şartı olan teknisyenlik alanı için yeni personeller aranıyır. Merkez Bankası teknisyen başvuruların başlama tarihi 21 Kasım 2020'da başlıyor ve 14 Aralık tarihinde sonlanıyor. Ve son olarak dikkat edilmesi gereken diğer bir şart ise vatandaşların en fazla 30 yaşında olması gerekiyor. 30 yaş üstü vatandaşlar işe alınmıyor.

Memur alımlarında aranılan şartlar nelerdir ?

Göynük Belediyesi içerisinde çalışma için  657 sayılı kanun kapsamı ile birlikte memur alımları yapılacak. Memur alımında başvuru tarihi 15 Ekim'de başlıyor. Memur alımlarının son başvuru tarihi ise 21 Ekim tarihinde mesai saatlerinin sonuna kadardır.
 

Bekçi alımlarında aranan şartlar nelerdir ?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından İstanbul il ve sınırlarında görevlendirilebilmek için 400 tane personel alımı yapacak.
 

Hemşire alımlarında aranan şartlar

Cumhuriyet Üniversitesi'nde yapılacak olan personel alımında 100 adet hemşire sözleşmeli hemşire olarak alınacaktır. Başvurular için adaylardan en az ilgili alanlardan lise mezunu olma şartı aranıyor.
 

Güvenlik görevlisi alımlarında  aranan şartlar nelerdir ?

İŞKUR, Merkez Bankası içerisinde görev yapmak  üzere tam zamanlı ve sözleşmeli olarak 30 tane güvenlik görevlisi alınacağını duyurdu. Merkez Bankası'nda güvenlik görevlisi olmak için başvuru yapacak adaylardan en az ön lisans mezunu olma şartı aranıyor. Bir diğer şart ise KPSS sınavı için ise ilgili puan türlerinden en az 60  puan almış olması gerekiyor. Merkez Bankası'nda güvenlik görevlisi olmak üzere başvuru yapacak olan vatandaşların başvuruları 27 Kasım tarihinde başlıyor. Merkez Bankası güvenlik görevlisi eleman alımı 14 Aralık tarihinde son bulacaktır.


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR