45000 TL Online kredi kampanyası rekor kırıyor

ING 45.000 TL online kredi kampanyası başvurusu nasıl yapılır? ING üzerinden ihtiyaç kredisi online nasıl kullanılır? ING ihtiyaç kredisi kampanyaları ve başvuru şartları hakkında sizlere bilgiler vereceğiz.

45000 TL Online kredi kampanyası rekor kırıyor
Yayın Tarihi: 3.06.2020 23:29:00

ING 45.000 TL online kredi kampanyası başvurusu nasıl yapılır? ING üzerinden ihtiyaç kredisi online nasıl kullanılır? ING ihtiyaç kredisi kampanyaları ve başvuru şartları hakkında sizlere bilgiler vereceğiz.

İhtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız ve online olarak hemen hesaba atmak istiyorsanız ING bank’ın kampanyasına katılabilirsiniz. Banka tüm ihtiyaçlarınız için kredi imkanı vermektedir. Eğer bu bankada bir hesabınız varsa internet bankacılığını kullanarak hemen ne kadar kredi onayı alacağınızı görebilirsiniz. Kredi alabilmeniz için kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. Normal bir kredi başvurusu yapacak olan müşteriden bile yüksek skorunuz olursa online olarak kredi kullanacaksınız. Emekli kredisi, tatil kredisi, borç kapatma kredisi, eğitim kredisi, düğün kredisi gibi türleri olan ihtiyaç kredilerini aldığınızda banka size 60 ay vadeye kadar kredi imkanı verecektir. Şimdi dilerseniz ING 45.000 TL online kredi kampanyası hakkında sizlere bilgiler verelim.

ING Kredi Başvurusu Şartları Nedir?

Öncelikle bankalar ile aranız bozuksa kredi onayı alamayacaksınız. Kredi sicili kötü olan, bankalardan dolayı icralık, avukatlık olan kişiler maalesef bu kredileri kullanamazlar. Sizlerde eğer ING üzerinden bu şekilde kredi başvurusu yapmak istiyorsanız kredi notu en az 1400 ve üzerinde olması gerekiyor. Banka kredi kullanacak olan kişilerin ayrıca kredi skoruna göre de faiz uygulayacaktır. Kredi skoru düşük olan kişiler onay alamadıkları gibi bu bankadan 30 gün boyunca da kredi başvurusu bir daha yapamayacaklardır. Bu sebeple 18 yaşının üzerinde ve daha önce banka çalışmalarınız düzgünse online kredi için başvuru yapmalısınız. Online kredi kullanabilmeniz için bankanın müşterisi olmanız ve internet bankacılığı şifresi almanız gerekmektedir.

Online 45.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Aldığınız internet bankacılığı şifresi ile isterseniz internet sitesinden isterseniz de mobil uygulama üzerinden hemen kredi başvurusu yapabilirsiniz. Uygulamaya girdiğinizde başvurular bölümünde ihtiyaç kredisi başvurusu menüsüne girebilirsiniz. Eğer daha önceden tanımlanmış bir krediniz varsa banka size bu limiti söyleyecektir. Yoksa da başvuru yapmanız için bir sayfaya yönlendirecektir. Buradaki sayfada kredi başvurusunu yaparak hemen onay alırsanız da o onaylanan tutarı banka şubesine gitmeden anında hesabınıza atabileceksiniz. 60 ay vadeye kadar kullanacağınız 45.000 TL krediyi dilerseniz 3 ay vadeli ertelemeli seçenekleriyle de kullanabilirsiniz.

ING İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Eğer bu bankanın müşterisi değilseniz www.ing.com.tr adresine girerek 45.000 TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Başvuru formunu doldurduktan sonra, kredi kullanmak istediğiniz bankayı da seçerek başvurunuzu tamamlayacaksınız. Kredi sonucu size banka sayfasında gösterilecektir. Kredi sonucu olumlu olan kişilerin sayfada bir limit belli olacak ve bu limiti 60 ay vadeye kadar kullanacaklardır. ING ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınızda banka kredi notunuz üzerinden de faiz oranı uygulayarak size hangi faizle krediyi kullanacağınızı da söyleyecektir. Eğer kredi başvurusu sonrasında şubelere gitmeniz gerekiyor mesajı alırsanız banka şubesine evraklarınız ile giderek kredi başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR