4N1K: İlk Aşk dizisinin nerede yayınlanacağı belli oldu! 4N1K: İlk Aşk çok yakında FoxPlay'de

FOX TV'nin bu sezon başında başlayıp kısa bir sürede biten dizisi ''4N1K: İlk Aşk''ın yeni sezon hazırlıkları geçtiğimiz günlerde başladı. Peki 4N1K: İlk Aşk nerede yayınlanacak? İşte detaylar...

4N1K: İlk Aşk dizisinin nerede yayınlanacağı belli oldu! 4N1K: İlk Aşk çok yakında FoxPlay'de
Yayın Tarihi: 8.01.2019 22:42:00

Başrolllerini Gözde Mutluer, Sina Özer, Cemrehan Karakaş, Cihan Şimşek, Eslem Akar ve Bülent Alkış'ın paylaştığı 4N1K: İlk Aşk yeni sezon hazırlıkları geçtiğimiz günlerde başladı. Peki 4N1K: İlk Aşk nerede yayınlanacak?

Yeni sezon hazırlıkları başlayan 4N1K: İlk Aşk'la ilgili en çok merak edilen detay nerede yayınlanacağıydı. İşte bu detayda belli oldu. Peki 4N1K: İlk Aşk nerede yayınlanacak?

Yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un oturduğu 4N1K: İlk Aşk dizisinin ilk sezonu 12 bölüm sürmüştü. 4N1K: İlk Aşk dizisinin yapımcılığını da Fabrika Yapım üstleniyor. Peki 4N1K: İlk Aşk nerede yayınlanacak?


4N1K: İlk Aşk ikinci sezonun senaryosunu yazması için daha önce "Siyah İnci" dizisinin senaryosunu kaleme alan Onur Dur ile anlaşma sağlandı. Peki 4N1K: İlk Aşk nerede yayınlanacak?

İşte merak edilen sorunun cevabı bu akşam belli oldu. FOX TV, FoxPlay adıyla online izleme platformu kuruyor. Aslında birçok mevcut olan FoxPlay, Türkiye'ye de geliyor. 

İşte 4N1K: İlk Aşk yeni sezonu da FoxPlay platformunda ekranlara gelecek.

Ön çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan ''4N1K: İlk Aşk'' ikinci sezonuyla çok yakında FoxPlay'de!
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR