4N1K yeni sezona sayılı günler kaldı! 4N1K Yeni Başlangıçlar çok yakında FoxPlay'de!

FOX TV'nin bu sezon başında başlayıp kısa bir sürede biten dizisi 4N1K'nın yeni sezon hazırlıkları başladı. 4N1K Yeni Başlangıçlar olarak hazırlanan 4N1K yeni sezon çok yakında FoxPlay'de sevenleriyle buluşacak...

4N1K yeni sezona sayılı günler kaldı! 4N1K Yeni Başlangıçlar çok yakında FoxPlay'de!
Yayın Tarihi: 28.01.2019 15:16:00

Fox TV ekranlarının gençlik dizisi 4N1K, yeni sezonuyla dönüyor. Ancak bu kez televizyon ekranında değil FOXplay’de yayınlanacak.

Başrolllerini Gözde Mutluer, Sina Özer, Cemrehan Karakaş, Cihan Şimşek, Eslem Akar ve Bülent Alkış'ın paylaştığı 4N1K dizisinin yeni sezon hazırlıkları geçtiğimiz aylarda başlamıştı.

Hatta FoxPlay'in Türkiye'de kullanılacak olmasıyla birlikte  4N1K dizisi internet dizisi olmuş ve yeni sezonunun FOXplay'de yayınlanacağı açıklanmıştı.

Yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel’in, koordinatörlüğünü Ali Leskay’ın üstlendiği, Hamdi Can Teker’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Deniz Sokullu ile Onur Dur’un kaleme aldığı 4N1K’nın yeni sezonu "4N1K Yeni Başlangıçlar", izleyicisiyle kavuşmaya hazırlanıyor.

Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın 4N1K kitabından uyarlanan, filmleriyle gişede büyük başarı yakalayan hikaye, "4N1K İlk Aşk" dizisiyle çok konuşulmuştu. Ancak 4N1K yeni sezonunda "4N1K Yeni Başlangıçlar" adıyla FOXplay'de izleyicileriyle buluşacak.

Çeteyi yeni maceralar bekliyor!


Gençler arasında bir fenomen haline gelen serinin dijital ayağında çete, üniversite sınavının zorlu maratonundan çıkıp İstanbul’da yeniden buluşacak ve başlarından geçen türlü olaylar konu alınacak.

Dizideki ürünler satın alınabilecek!

FOXplay’de bugüne kadar görülmemiş benzersiz bir deneyimle izleyiciler, diziyi izlerken beğendikleri birçok ürünü aynı ekran üzerinden, izleme deneyimlerini bozmadan satın alabilecekler ve kendilerini o dünyanın bir parçası gibi hissedebilecekler.

"4N1K Yeni Başlangıçlar"da yer alan ürünler de ilk bölümden itibaren "İzlerken Al" özelliği ile izleyicilerin beğenisine sunulacak.

4N1K​ Yeni Başlangıçlar Şubat ayında FOXPlay'de!

4N1K dizisi Şubat ayı itibarıyla foxplay.com.tr ve FOX’un mobil uygulaması üzerinden ücretsiz izlenebilecek.

İlk bölüm tanıtımı henüz yayınlanmayan 4N1K Yeni Başlangıçlar şimdiden heyecanla bekleniyor...

4N1K Yeni Başlangıçlar çok yakında FOXplay’de!



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR