5-6-7-8-9-10 Kasım tarihleri içinde Emekliye müjde geldi! Resmi gazetede açıklandı

5-6-7-8-9-10 Kasım tarihleri içinde Emekliye müjde geldi! Resmi gazetede açıklandı

5-6-7-8-9-10 Kasım tarihleri içinde Emekliye müjde geldi! Resmi gazetede açıklandı
Yayın Tarihi: 4.11.2023 14:45:00

5 ve 10 Kasım tarihleri arasında emekli maaşı alan vatandaşlar için resmi gazetede açıklanan haber ile birlikte kamu bankaları tarafından yeni bir ek ödeme verileceği açıklandı. 5 ve 10 Kasım tarihleri arasında emekli maaşı hesabınıza hangi bankadan alıyorsanız o banka üzerinden sizler için gerçekleştirilecek olan bu kampanyaları internet üzerinden başvuru yaparak kolayca katılabileceksiniz. 3 kamu Bankası tarafından da yapılan duyuru sonrasında emekli maaşını kendi bankasından alan tüm vatandaşlar için belirtilen şartlar dahilinde ödemeler hızlı bir şekilde verilerek ihtiyaç kredisi kullandırılmaktadır.

Ziraat Bankası yapmış olduğu duyuruda kendi Bankası üzerinden emekli maaşı alan tüm vatandaşlara emekli maaş hesapları üzerinden kredi kullanmış olmaları durumunda bile ödemeler vererek 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak işlem yapmaktadır. Ziraat Bankası emekli maaşı alan vatandaşlar ilk defa maaşını taşıyarak bu bankadan kredi kullanmak istiyorlarsa kendi maaş müşterisi olması halinde maaşın 22 katına kadar da bireysel kredi veya borç kapatma kredisi alabiliyor.

Halkbank ve Vakıfbank üzerinden de emekli maaşı alıp Kredi işlemlerini gerçekleştirmek isteyen tüm bireysel müşteriler için yapılacak olan yere Kredi ödemelerinde nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara hızlı bir şekilde sonuç verilirken Kredi işlemlerinde 5 dakika içerisinde yapacak olan kişiler mobil uygulamalar üzerinden 7/24 bu işlemi yapabilecek. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank'ın Kendi resmi internet sitelerine girerek emekli maaşı hesapları ile birlikte verilen diğer Kredi kampanyalarına da göz atmaları önerilmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR