5 bankadan gece 23 açıklaması: 18 yaş üzeri yarın 50 bin TL alabilecek!

5 bankadan gece 23 açıklaması: 18 yaş üzeri yarın 50 bin TL alabilecek!

5 bankadan gece 23 açıklaması: 18 yaş üzeri yarın 50 bin TL alabilecek!
Yayın Tarihi: 17.10.2023 23:45:00

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Garanti Bankası ve Akbank, 18 yaş ve üzeri olan vatandaşlara belgesiz ödeme fırsatı sunuyor. İhtiyaç kredisi başvurularını bu 5 banka üzerinden gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, banka kredi puanlarının uygun olması durumunda aynı gün içinde ödeme hizmetine kavuşabilecekleri kampanyalarla karşı karşıya.

Kamu bankası olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi başvurularını kabul ediyor. Bu bankalardan kredi almak isteyen vatandaşların banka kredi puanı ve gelir durumunun uygun olması gerekiyor. Garanti Bankası ve Akbank üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişiler ise kredi notlarının uygun olması durumunda istedikleri zaman krediyi hesaplarına aktarabilecekler. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Garanti Bankası ve Akbank, 18 yaş ve üzerindeki vatandaşlara belgesiz ödeme olanağı sağlıyor. İhtiyaç kredisi başvurusunu bu beş banka üzerinden yapmak isteyen bireyler, banka kredi notları ve gelir durumlarına göre aynı gün içinde ödeme alabilirler.

Kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, 50.000 TL'ye kadar belgesiz kredi imkanı sunuyor. 36 aya varan vade seçenekleri ile ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler, internet bankacılığı uygulamaları aracılığıyla başvuru yaparak onaylandığında hemen ödeme alabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR