5 gün içinde 7 bin 500 TL ödeme! IBAN numarasına göre işlem yapılacak!

5 gün içinde 7 bin 500 TL ödeme! IBAN numarasına göre işlem yapılacak!

5 gün içinde 7 bin 500 TL ödeme! IBAN numarasına göre işlem yapılacak!
Yayın Tarihi: 21.11.2023 21:45:00

İş Bankası, kart sahiplerini sevindirecek bir kampanyayla karşımıza çıkıyor! Bankamatik kartı olan vatandaşlar için sunulan bu yeni fırsat, son dakika açıklamasıyla duyuruldu. Gelir belgesi şartı olmadan kullanılabilen 7.500 TL nakit kredi imkanı, İş Bankası'nın müşterilerine düşük faizlerle destek olmayı amaçlıyor. İhtiyaç kredisi kullanacak olan herkes, belirli şartlara uyduğu takdirde ödemelerinde avantajlardan faydalanabilecek.

İş Bankası kart sahipleri için 7.500 TL nakit kredi fırsatını değerlendirmek oldukça basit! Başvurular, banka hesabı olan vatandaşlar için hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. İş Bankası'nın İşCep uygulaması üzerinden 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak mümkün. Onay alan vatandaşlar, bankaya gitmeden ödemelerini hesaplarından alabiliyorlar.

İş Bankası, resmi internet sitesi üzerinden de internet bankacılığı girişi ile ihtiyaç kredisi başvuru imkanı sunuyor. Bireysel müşteriler, internet bankacılığı şubelerine giriş yaparak kampanyaya katılabilir ve destek alabilirler. Bu hızlı başvuru sürecinde banka müşterileri, aynı gün içinde kredi ödemelerini kendi hesaplarına aktarabiliyorlar.

İhtiyaç kredisi kullanacak olan herkes, belirli şartlara uyduğu takdirde ödemelerinde avantajlardan faydalanabilecek. Gelir belgesi şartı olmayan bu kredi, kart sahiplerine ekonomik sıkıntıları aşma fırsatı sunuyor. İş Bankası'nın bu kampanyası, müşterilerine kolaylık ve finansal destek sağlama amacını taşıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR