5 Litre Ayçiçek yağı 130 TL'ye düştü! Acele edin!

O markette 5 Litre ayçiçek yağı 130 TL'ye kadar geriledi!

5 Litre Ayçiçek yağı 130 TL'ye düştü! Acele edin!
Yayın Tarihi: 10.10.2023 10:00:00

Sofraların tadı tuzu, zamların ise en çok etkilendiği ürünlerden biri olan ayçiçek yağına görülmemiş indirim başlıyor. Alışveriş poşetini kapan hemen o markete koşsun.

Son dönemde yaptığı indirimlerle vatandaşın uğrak noktası haline gelen Migros marketleri, ayçiçek yağında dev bir kampanya daha duyurdu. Migros marketler zinciri bugüne kadar özellikle internet üzerinden yaptığı Sanal Market indirimi ile dikkatleri üzerine çekiyordu. Son günlerde ise Migros fiziki marketlerinde de büyük kampanyaları duyurmaya devam ediyor.


ZAM ÖNCESİ ESKİ FİYAT ÜZERİNDEN İNDİRİM

Migros yine çok konuşulacak bir indirme imza attı. Vatandaşlar özellikle Ayçiçek yağına gelen zamlardan yorulmuş, isyan noktasına gelmişti. Market market indirim kovalayarak ayçiçek yağı stok yapan vatandaşlara sevindirici bir haber geldi. Migros ayçiçek yağında öyle bir indirim yaptı ki bir ay boyunca stoklarınız hazır. Aynı zamanda markete gitmeden de Migros Sanal Market üzerinden ayçiçek yağını indirimli fiyata alabilirsiniz. Peki ayçiçek yağının indirimli fiyatı ne kadar oldu?

Migrosta 5 litre ayçiçek yağının fiyatı 130 TL’ye kadar geriledi. Zam üzerine zam yiyen ayçiçek yağına yeni zam gelmeden eski fiyat üzerinden indirim yapan Migros'ta 5 Litre ayçiçek yağının fiyatı 130 TL'ye kadar geriledi. Raflar tükenmeden hemen acele edin!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR