5 Litre ayçiçek yağı o markette 135 TL'ye satışta!

Ayçiçek yağına zam gelmeden hemen o markete koşun! 5 Litre ayçiçek yağı sadece 135 TL'ye!

5 Litre ayçiçek yağı o markette 135 TL'ye satışta!
Yayın Tarihi: 13.10.2023 14:00:00

Sofraların olmazsa olmazı ancak zamanlarında asla teğet geçmediği bir ürün olan ayçiçek yağında o zincir marketten vatandaşı sevindirecek bir indirim kampanyası açıklandı. Marketler arasındaki ayçiçek yağı indirim kampanyası savaşında gülen vatandaş oluyor.

Son olarak Migros ayçiçek yağında öyle bir indirim yaptı ki, zincir marketlerin indirim anlayışı değişecek. Zincir marketler arasında yapılan indirim savaşında Migros, özellikle son dönemde yaptığı kampanyalarla hiç kuşkusuz bir adım öne geçti. İlk olarak sanal marketinden yaptığı indirimler de dikkat çeken Migros bunu fiziki marketlere de yansıtmaya başladı.


Vatandaşın korka korka markete gitti şu günlerde Migros’tan vatandaşa poşet poşet alışveriş fırsatı sunulmaya devam ediliyor. Migros ayçiçek yağında büyük bir indirim kampanyası duyurdu. Alışveriş poşetlerinin evlere tam dolmadan geldi şu günlerde zincir marketler indirim kampanyalarını güncellemeye devam ediyor.

İNDİRİM SADECE 1 HAFTA SÜRECEK!

Vatandaşın indirim kovaladığı en önemli ürünlerden birisi de ayçiçek yağı. Yapılan zamlardan en çok etkilenen gıda ürünlerinden birisi olan ayçiçek yağında marketler arasındaki indirim savaşı vatandaşın yüzünü güldürüyor. Son olarak ise vatandaşı sevindiren indirim haberi Migros’tan geldi. Sofraların tadı tuzu olan ayçiçek yağı Migrosta dev indirimle raflardaki yerini bir haftalığına aldı. Vatandaşın özellikle zam haberlerinde en çok isyan ettiği ürünlerden birisi olan ayçiçek yağında bu sefer indirim müjdesi duyurusu Migros’tan geldi. Migrosta beş litrelik ayçiçek yağı sadece 135 TL’ye etiketlendi. Ayçiçek yağı stoğu yapmak isteyen vatandaşlar elini çabuk tutmalı çünkü bu indirim sadece bir haftalığına sürecek!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR