5 Litre Ayçiçek yağında kuyruk oluşturan indirim başlıyor!

Ayçiçke yağında büyük indirim o marketten geldi. Vatandaşa ayçiçek yağında büyük kampanya müjdesi!

5 Litre Ayçiçek yağında kuyruk oluşturan indirim başlıyor!
Yayın Tarihi: 24.10.2023 15:03:00

Sofraların olmazsa olmazı ayçiçek yağında Migros'ta büyük kampanya. Migros 5 litre ayçiçek yağının fiyatını öyle bir indirdi ki yine rakip zincir marketlerin dahi ağzını açık bıraktı.

Sanal marketinde yaptığı indirimlerle adından söz ettiren Migros son günlerde ise fiziki marketlerinde yaptığı büyük kampanyalarla vatandaşın yüzünü güldürüyor. Ekonomik alışverişin yeni gözdesi olan Migros bu sefer de ayçiçek yağında dev indirim duyurdu.

Yaptığı indirimlerle tüm zincir marketlerin önüne geçerek vatandaşın bir numaralı uğrak marketi haline gelen Migros, sofraların olmazsa olmazı ayçiçek yağında büyük kampanya duyurdu. Market ürünleri arasında en çok zamlanan gıda ürünü olan ayçiçek yağı bugün Migros’ta 4 gün sürecek kampanya ile raflara diziliyor. Migros ayçiçek yağı kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bugün başlayan kampanya tam 4 gün sürecek.


4 GÜN SÜRECEK İNDİRİM!

Migros’ta 4 gün boyunca ayçiçek yağı yüzde 45 indirimli fiyattan satılacak. Sağlık ve lezzet açısından Türk sofralarının vazgeçilmezi ayçiçek yağı indirimi bu hafta da Migros marketlerinde uygun fiyata vatandaşa ulaşıyor. Migros’ta büyük ayçiçek yağı indiriminde, 5 litre teneke ayçiçek yağında yüzde 45 indirim 4 gün boyunca uygulanacak. Evinde ayçiçek yağı biten vatandaşlar gelecek olan zam öncesi alabildiği kadar ayçiçek yağını indirimli fiyattan stoklasın! Bu fiyatlar bir daha gelmeyecek!

Migros'ta 5 litre ayçiçek yağının fiyatı 135 TL'ye kadar düştü. Migros indirimleri dev ayçiçek kampanyası ile devam ediyor. Vatandaşın hem yüzünü güldüren hem cebini koruyan kampanyalara imza atan Migros'ta bugünden başlayı 4 gün sürecek olan ayçiçek yağı indiriminde büyük fırsatı kaçırmayın! 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR