50 BİN TL ödeme verilecek: PTT'den bu kredi detaylarını açıkladı!

50 BİN TL ödeme verilecek: PTT'den bu kredi detaylarını açıkladı!

50 BİN TL ödeme verilecek: PTT'den bu kredi detaylarını açıkladı!
Yayın Tarihi: 8.11.2023 14:15:00

Son dakikada PTT ve Aktifbank işbirliğiyle başlayan yeni bir kredi kampanyası tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Bu müjdeli haber, daha önce yalnızca emeklilere sunulan PTT Aktifbank kredisinin artık sigortalı çalışanlara da verileceğini açıklıyor. Üstelik, bu kredileri almak için gelir belgesi gerekmiyor; kredi onayı, sigorta primlerinize göre veriliyor. Başvurular, PTT ile anlaşmalı Aktifbank üzerinden yapılabilecek, bu da bankaya gitme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Dileyen kişiler, kredi almak için PTT şubesine gitmelerine gerek kalmadan başvuruda bulunabilecekler.

PTT ve Aktifbank İşbirliğiyle Sunulan 50.000 TL Nakit İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Eğer emekli maaşınızı PTT'den alıyorsanız, bu kredilere kolayca başvurabilirsiniz. Başvurularınızı en yakın PTT şubesine giderek yapabileceğiniz gibi, cep telefonunuzdan SMS ile de gerçekleştirebilirsiniz. SMS ile başvuru yapmak isteyenler, "PTT" yazıp bir boşluk bırakarak TC Kimlik numaralarını yazıp 3050 numarasına mesaj göndererek başvurularını tamamlayabilirler. Bu kredi başvuruları Aktifbank tarafından işlenir ve sonuç, 5 dakika içinde cep telefonlarına ulaşır. Onaylanan kredi, PTT gişelerinden çekilebilir.

Herkese Onaylı Kredi Kampanyası

Emeklilere yönelik bu kredi kampanyasının ardından, banka müşterisi olmayan ve sigortalı olarak çalışan kişilere de kredi fırsatları sunuluyor. Başvuru yapmak isteyenler, en yakın PTT şubesine giderek başvuru formunu doldurabilir veya Aktifbank'ın N-kolay kredi kampanyasına katılarak SMS ile başvuru yapabilirler. SMS ile başvuru yapmak isteyenler, "Kredi" yazıp bir boşluk bırakarak TC Kimlik numaralarını yazıp 3050 numarasına mesaj göndererek başvuruda bulunabilirler. Banka hızlı bir şekilde başvuruları işleyecek ve sonucu anında bildirecektir. Onaylanan krediyi ev veya iş adresinizde Aktifbank personeli ile birlikte alabilirsiniz.

PTT anlaşmalı olan Aktifbank üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyenler, nkolaykredi.com.tr adresine girerek ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurabilirler. Ayrıca SMS ile başvuru yapmak da mümkündür. Kredi yazın boşluk bırakın ve TC Kimlik numaranızı yazarak 3050 numarasına gönderin. Bu kolay ve hızlı başvuru yöntemi sayesinde banka, kredi onayını hemen bildirecek ve krediyi kullanmanız için size yardımcı olacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR