50 bin TL'ye kadar borcu olanlara müjde! Devlet destek verecek!

50 bin TL'ye kadar borcu olanlara müjde! Devlet destek verecek!

50 bin TL'ye kadar borcu olanlara müjde! Devlet destek verecek!
Yayın Tarihi: 9.10.2023 11:25:00

Vatandaşlar, özellikle çeşitli bankalardaki borçlarını birleştirmek amacıyla en fazla 50.000 TL'ye kadar kişisel kredi başvurusu yapmayı düşünüyorlarsa, geri ödeme süreleri 36 ayı bulan kredilerini kolayca tamamlayabilirler. Yeni başlatılan bir kampanya kapsamında, 50.000 TL Kişisel Kredi Kampanyası'na katılan bireyler, kredi başvuru sonuçlarını 5 dakika içinde öğrenebilirler. Diğer bankalardaki borçları birleştirmek için, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan düşük faizli kredi kampanyalarına katılarak en yakın kamu bankalarını ziyaret edebilirsiniz.

Unutulmaması gereken bir husus, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden işlem yapacak bireylerin, bireysel tüketici kredilerinden faydalanabilmek için emekli, sigortalı çalışan veya memur olmaları gerektiğidir. Bu bankalar aracılığıyla herhangi bir icra dairesi durumunda borçlarının olmaması ve bankanın kredi kriterlerini karşılamaları koşuluyla, onsekiz yaşını doldurmuş her Türk vatandaşı kredi başvurusu yapabilir.

Başvuruda bulunmak isterseniz, kimlik ve gelir belgelerinizle en yakın banka şubesini ziyaret ederek işlemi tamamlayabilirsiniz. Başvurunuzdan sonra onaylanmış kredi miktarını hızla öğreneceksiniz. Bankalar, iyi finansal geçmişe sahip ve diğer bankalara düzenli ödemeler yapan bireylere genellikle daha yüksek kredi limitleri sunar.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından sağlanan 50.000 TL'ye kadar kişisel kredilerde, 36 ay vadeli bir kredi ödeme planı hazırlarken ilk taksit ödemesini 90 gün erteletme seçeneğiniz bulunmaktadır. 50.000 TL'yi aşan krediler için 24 aylık bir vade seçeneği mevcuttur ve 100.000 TL'yi aşan krediler için borç birleştirme kredileri için 12 aylık bir vade sunulmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR