50 Cent Bitcoin Milyoneri Değilmiş

Medyada bir süredir hesabında unuttuğu paralarla Bitcoin milyoneri olduğu iddia edilen 50 Cent, bu haberlerin doğruyu yansıtmadığını ve Bitcoin'den milyonlar kazanmadığını açıkladı.

50 Cent Bitcoin Milyoneri Değilmiş
Yayın Tarihi: 28.02.2018 16:25:00

TMZ adlı haber sitesi, 2018 senesinin başında okuyucularına sunduğu haberinde 50 Cent'in 400 bin dolar değerinde Bitcoin kazandığını ve kripto para biriminde gerçekleşen ani yükselişin 50 Cent'in kazancını katlayarak elde ettiği kazancın 8 milyon dolara kadar yükseldiğini yazmıştı.

Bunun üzerine Jackson, "Güneyden bir çocuk için fena değil. Kendimle gurur duyuyorum. Açık konuşacağım bunu yaptığımı unutmuştum" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.




Ancak gerçek mahkeme kayıtlarıyla gün yüzüne çıktı. 50 Cent'in ödemeleri 5.5 ila 8.9 dolar arasında dolar cinsinden aldığı ve Bitcoin transferlerinden milyonlar değil, birkaç bin dolar kazandığı ortaya çıktı.

Ünlü rapçi Curtis Jackson, medyada yer alan haberlerin imajına ya da markasına zarar vermediği sürece yalanlamadığını kaydetti. Ünlü rapçi konuyla ilgili şunları söyledi: "Basında çıkan bir haber benim imajıma ya da markama geri dönülmez bir zarar vermedikçe bu haberleri genellikle kamouyu önünde reddetmiyorum. Bu söz konusu haberlerin imajıma yada markama yararlı olduğunu hissettim zaman için de geçerli."



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR