5000 TL ihtiyaç kredisi faiz indirimine girdi! 3 banka birleşti, Hemen alın

5000 TL ihtiyaç kredisi faiz indirimine girdi! 3 banka birleşti, Hemen alın

5000 TL ihtiyaç kredisi faiz indirimine girdi! 3 banka birleşti, Hemen alın
Yayın Tarihi: 21.10.2023 13:45:00

5000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için yapılan yeni nakit kredi ödemesinde uygun faiz oranları ile birlikte yeni bir kredi paketi açıklandı ve düşük faiz oranları ile birlikte özellikle kamu bankaları üzerinden bu kredileri kullanabileceğiniz bir kampanya açıklandı. ₺5.000 ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşları için Ziraat Bankası Halkbank ve VakıfBank emekli maaşı alan ve sigortalı olarak çalışan tüm Bireysel müşterilerin kredi puanı uygun olmaları durumunda düşük limitli kredilerde daha düşük faiz oranlarından yararlanarak bireysel kredi imkanından faydalanmanıza olanak sağlayacaklar. 

***

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapmış oldukları bu ihtiyaç kredisi kampanyasında emekli maaşını kendi bankasından alan kişilere ayrıcalıklı olarak Kredi imkanı sağlarken nakit ihtiyacı olan tüm bireysel müşteriler için uygun faizlerle kredi ödemelerini hızlı bir şekilde vereceğini de açıkladı. 3 kamu Bankası tarafından başlatılan 5000 TL ihtiyaç kredisi sadece 36 ay vadeli değil 12 ay vadeli ve 24 ay vadeli olarak da sizlere hızlı bir şekilde işlem yapılarak Kredi ödemeleri verilmektedir.
***

3 kamu Bankası tarafından da başlatılan bu ihtiyaç kredisi kampanyasında nakit ihtiyacı olup bireysel kredi kullanacak olan tüm İhtiyaç Kredisi başvurularını gerçekleştirecek olan kişilerin nakit ihtiyacı olmaları durumunda işlemleri uygun faiz oranları ile birlikte hızlı bir şekilde verilmektedir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapılan tüm Kredi kampanyalarında ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanacak olan tüm bireysel müşterilere Kredi ödemelerine hızlı bir şekilde verecek ve bireysel kredileri aynı gün içinde hesabınıza yatırarak kullanmanıza da olanak sağlayacaktır.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR