5000 TL ödeme! Devlet destekli olarak TC vatandaşı olan herkes alacak!

5000 TL ödeme! Devlet destekli olarak TC vatandaşı olan herkes alacak!

5000 TL ödeme! Devlet destekli olarak TC vatandaşı olan herkes alacak!
Yayın Tarihi: 22.06.2023 21:39:00

Bankalar, kredi başvurusu onay alamayan müşterilere belirli şartlar dahilinde 10.000 TL ve 5.000 TL'lik kredi fırsatları sunuyor. Bu kredi imkanlarından yararlanabilmek için belirli şartları taşımanız ve icralık borcunuzun bulunmaması gerekiyor. Başvuru sonrasında 5.000 TL'lik kredi onayınızı aldığınızda, bu krediyi anında internet bankacılığı veya bankanın ATM'si üzerinden kullanma imkanına sahip oluyorsunuz. Peki, hangi bankalardan 5.000 TL devlet destekli kredi alabilirsiniz?

Halkbank: 5.000 TL Devlet Destekli Kredi Seçeneği

Halkbank, emekli ve esnaf vatandaşlar başta olmak üzere, 1 yıllık sigortası ve düzenli gelir durumu olan kişilere devlet destekli 5.000 TL'lik kredi sunmaktadır. Banka tarafından verilen bu kredilerde, müşterilere 36 ay vade ve 6 ay erteleme imkanı sunuluyor. Bu kredi türünün faiz oranları, diğer ihtiyaç kredisi faiz oranlarına kıyasla oldukça cazip. Kredi başvurusu sonucunuz cep telefonunuza gönderilecek ve onaylanma durumunda kredinizi şubelere gitmeden kullanabileceksiniz. Başvurularınızı internet bankacılığı üzerinden veya banka şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası: Devlet Destekli 5.000 TL Kredi

Ziraat Bankası, kamu bankası olmasının yanı sıra, 5.000 TL'lik devlet destekli kredilerini çalışan müşterilerine sunuyor. Eğer uzun süreli bir iş yerinde çalışıyorsanız ve kredi notunuzun düşük olması sebebiyle kredi alamıyorsanız, Ziraat Bankası üzerinden 5.000 TL'lik kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi onayı, diğer banka performansınıza göre değerlendirilecektir. Bu krediyi 6 ay erteleyebilir ve anında hesabınıza aktarabilirsiniz. Ziraat Bankası, 36 ay vadeli kredi imkanı sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR