50.000 TL'ye kadar borcu olan vatandaşlara Garanti Bankası müjdeleri son dakika duyurdu

50.000 TL'ye kadar borcu olan vatandaşlara Garanti Bankası müjdeleri son dakika duyurdu

50.000 TL'ye kadar borcu olan vatandaşlara Garanti Bankası müjdeleri son dakika duyurdu
Yayın Tarihi: 4.11.2023 19:15:00

Garanti Bankası yapmış olduğu yeni açıklama ile birlikte nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşların ihtiyaç kredileri ile birlikte borç kapatma kredilerini düşük faiz oranları ile birlikte alacağı bir kredi kampanyası başlattı. Garanti Bankası son zamanlarda özellikle bireysel müşteriler için diğer bankalardaki olan kredi kartı başta olmak üzere ihtiyaç kredisi ve kredili mevduat hesabı borçlarınızı kapatmak için sizlere 36 ay vadeli gelir belgesi istemeden ihtiyaç kredisi ve borç kapatma vermektedir.

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklama sonrasında borç kapatma kredisinin kullanacak olan vatandaşların banka müşterisi olması halinde diledikleri zaman kredi işlemlerini hesaplarını yatırabileceği bir kampanya başladı. nakit ihtiyacınızın olması durumunda Garanti Bankası üzerinden başvurunuzu hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz ve ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra bu kampanyaya katılabileceksiniz.

Garanti Bankası borç kapatma kredisi başvurusu banka şubeleri üzerinden kolay bir şekilde yapılmakta olur kişilerin kredi puanına ve daha önceki banka çalışmalarına göre de ödemeler verilmektedir. Garanti Bankası borç kapatma kredisi veya bir diğer adıyla transfer kredisi ödemelerinden faydalanmak isteyen vatandaşların Garanti Bankası işlemleri üzerinden yapacakları kredi işlemleri 5 dakika içerisinde sonuç olarak hesaplara yatırılır ve kredi işlemleri aynı gün içinde kullandırılmaktadır...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR