6-7-8 Kasım tarihinde ödeme! IBAN numarasına bakarak ödeme verilecek

6-7-8 Kasım tarihinde ödeme! IBAN numarasına bakarak ödeme verilecek

6-7-8 Kasım tarihinde ödeme! IBAN numarasına bakarak ödeme verilecek
Yayın Tarihi: 5.11.2023 15:30:00

Başvuru yapacak olan kişiler, Uygun faizlerle kredi ödemesi verecektir. Banka IBAN numarası üzerinden başvuru yaparak uygun faizlerle kredi ödemesi alacaklardır. IBAN numarasına göre verilecek olan bu ödemelerde nakit kredi ödemeleri hızlı ve anında verilecektir. IBAN numarası üzerinden başvuru yaparak hızlı kredi alacak kişilere 3 ay ertelemeli işlem yapılmaktadır.

DENİZBANK KREDİ

Denizbank kredi kampanyası ile başvuru yapacak olan kişilere uygun faizlerle yeni bir ihtiyaç kredisi başladı. IBAN numarası üzerinden başvuru yaparak kredi alacak kişilere 3 ay ertelemeli olarak kredi verilecektir. IBAN numarası üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişiler SMS atarak ödeme vereceklerdir. SMS ile kredi başvurusu yapacak olan kişiler KREDİM TC KİMLİK yazarak 3280 numarasına mesaj atabilirsiniz. Denizbank kredi kampanyasına katılarak onaylanan krediler başvuru yapılacak.

AKBANK KREDİ

Akbank kredi kampanyasına katılacak olan kişiler, 3 ay ertelemeli olarak yeni bir kredi kampanyası başladı. Nakit kredi TC kimlik numarası üzerinden de sonuç alacaklardır. TC kimlik numarası üzerinden başvuru yapacak olan kişiler, 3 ay ertelemeli olarak kredi verilecektir. 3 ay ertelemeli olan kredilerde 36 ay vadeye kadar işlem yapılır. Akbank 50 bin TL kredi verecek ve 36 ay vadeye kadar ödemeler hesaplarda olacaktır. Bunun için SMS atabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu KREDİ TC KİMLİK yazarak bu mesajı 4425 numarasına atabileceksiniz.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR