6 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi için başvurular başladı! İşte ihtiyaç sahipleri için avantajlı kredi fırsatları!

Genel olarak birçok kişi farklı nedenlerden dolayı nakit paraya ihtiyaç duyabiliyor. Özellikle yeni evlenen kişilerin ihtiyaç duyduğu bu nakit para ihtiyacı ise ihtiyaç kredileri ile giderilebiliyor. Günümüzde bu kredi paketlerini sağlayan birçok banka bulunuyor. Kredi paketlerinde ise

6 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi için başvurular başladı! İşte ihtiyaç sahipleri için avantajlı kredi fırsatları!
Yayın Tarihi: 18.09.2020 10:55:00

Genel olarak birçok kişi farklı nedenlerden dolayı nakit paraya ihtiyaç duyabiliyor. Özellikle yeni evlenen kişilerin ihtiyaç duyduğu bu nakit para ihtiyacı ise ihtiyaç kredileri ile giderilebiliyor. Günümüzde bu kredi paketlerini sağlayan birçok banka bulunuyor. Kredi paketlerinde ise ihtiyaç sahiplerinin ödeyebileceği özel koşullar sunuluyor. Düşük faiz oranları ile birlikte verilen ihtiyaç kredileri ile birlikte ödemeler çok kolay şekilde gerçekleşebiliyor. Böylelikle de ekonomik anlamda sıkıntıya girilmemiş oluyor.

İHTİYAÇ KREDİ PAKETLERİ DETAYLARI

2020 yılı olarak yaşanılan korona virüs salgını nedeniyle oldukça avantajlı ihtiyaç kredileri sonunda duyuruldu. Halkbank tarafından verilen ihtiyaç kredisinde ise kredi sahiplerine sunulacak büyük fırsatlar bulunuyor. Bu fırsatlar olarak öncelikle 6 ay ertelemeli ödeme koşulunun bulunduğunu söyleyebiliriz. Bu zor günlerde geliri iyice düşen ve aylık olarak daha fazla masrafa giren kişiler için ödemeler daha sonradan başlayarak ekonomik durumları sıkıntıya sokmuyor. Dolayısıyla esnafların da kazançlarını düzeltmesine fırsat veriliyor. Çeşitli ev aletleri, mobilya, ev tekstil ürünleri ve küçük ev aletleri gibi ihtiyaçlar için sunulan kredi paketinde yüzde 0,55 faiz oranı bulunuyor. Özellikle yeni evlenen çiftlere avantajlı olan bu krediler ise 30 bin liraya kadar ulaşabiliyor.

Küresel anlamda etkili olan korona virüs salgınından dolayı maddi ihtiyaçların arttığını gören Halkbank bu şekilde bir kredi avantajı oluşturdu. 60 aya kadar uzanan vade süreleriyle birlikte bu paketlere ulaşmak artık çok daha kolay. Nakit paraya ihtiyaç duyan herkes başvuru yaparak Halkbank ihtiyaç kredi fırsatlarına ulaşabiliyor.

HALKBANK SOSYAL DESTEK KREDİLERİNE BAŞVURU NASIL YAPILIR?


Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan Halkbank sosyal destek kredi paketlerine başvuru yapmak için öncelikle kredi tutarının belirlenmesi gerekiyor. Bunun yanında satın alma yapılacak olan bayilerin de belirlenmesi kredi faiz oranı için önemli bir kriter oluyor. Anlaşmalı bayilerden satın alma yapılması halinde yüzde 0,55 faiz oranından verilen kredinin anlaşma bulunmayan bayilerden satın almalarda yüzde 0,82 faiz oranından verildiğini söyleyebiliriz.

Başvurular ise herhangi bir Halkbank bayisinden anında yapılabiliyor. Ancak korona virüs tedbirleri amaçlı banka şubelerinden başvurular tavsiye edilmiyor. Onun yerine İnternet bankacılık hizmetleri le birlikte başvurular öneriliyor. İsteyen kişiler ise mobil bankacılık hizmetlerini de kullanarak başvurularını yapabiliyor. Halkbank resmi web sitesinde detaylıca açıklanan sosyal destek ihtiyaç kredi paketlerinin başvuru adımları sırasıyla detaylandırılıyor ve öğretiliyor. Böylelikle kredi ihtiyacı olan herkes kredi sahibi olabiliyor.

KREDİ İÇİN GEREKEN KOŞULLAR NELER?

Halkbank sosyal destek ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin belirli koşulları sağlaması gerekiyor. Bu koşullar olarak da öncelikle kredi notu yer alıyor. Genel olarak geçmiş kredi özetleri, ödemeleri ve borçlarının hesaplanmasıyla ortaya çıkan kredi notu yeni kredi alımlarında oldukça etkili oluyor. Kredi notu düşük olan kişiler için ise kredi almak çok daha zor bir hale geliyor. Bankaların bu kredi notlarına dikkat etmesindeki en büyük etken kredi borcunun ödenip ödenmeyeceğidir. Kredi notları iyi olan kişi kredi ödemelerini düzenli yapan ve hiçbir borcu bulunmayan olduğundan dolayı bu profile sahip kişiler kredi alımlarında tercih ediliyor.

Kredi alabilmek için bir diğer önemli etken aylık gelirler oluyor. Aylık olarak gelir seviyesi kredi borcunu ödeyebilecek olan kişiler kredi başvurusunu yaparak istediği tutarda krediyi alabiliyor. Ancak aylık gelirinin yarısı üzerinden yapılan taksit tutarı hesaplamalarında gelir seviyesi yeterli bulunmazsa kredi başvuruları reddediliyor. Dolayısıyla gelir durumuna da dikkat etmek gerekiyor diyebiliriz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR