6 Bankadan Peş Peşe Açıklamalar: Deprem Etkisi Yarattı: 10.000 TL Kimlikle Herkese Verilecek

6 Bankadan Peş Peşe Açıklamalar: Deprem Etkisi Yarattı: 10.000 TL Kimlikle Herkese Verilecek

6 Bankadan Peş Peşe Açıklamalar: Deprem Etkisi Yarattı: 10.000 TL Kimlikle Herkese Verilecek
Yayın Tarihi: 29.07.2023 09:39:00

İşyerinizde sigortalı olarak çalışıyorsanız ve acil nakit ihtiyacınız varsa, şimdi size özel bankaların açıkladığı 10.000 TL'ye kadar kredi kampanyaları mevcut. Gelir belgesiz olarak bu kredi kampanyalarına başvuru yaparak, düşük faiz oranlarıyla hızlıca 10.000 TL'lik nakit desteği alabilirsiniz. Başvurularınızı özel bankalar üzerinden gerçekleştirebilir ve banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı uygulamaları ile kolayca başvurunuzu yapabilirsiniz.

Akbank ile 10.000 TL Kredi:


Akbank üzerinden başvuru yaparak nakit ihtiyacınızı aynı gün içinde çözebilirsiniz. SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, "KREDI TC KIMLIK" yazıp 44 25 numarasına mesaj göndermeniz yeterlidir. Akbank, uygun şartlara sahip vatandaşlara 36 ay vadeli kredi imkanı sunmaktadır. Ayrıca, Akbank Direkt uygulaması kullanarak da başvurunuzu hızlıca yapabilir ve onaylanan krediyi kendi hesabınıza yatırabilirsiniz.

Denizbank ile 10.000 TL Kredi:

Denizbank üzerinden kredi kullanacaklar için de SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilmektedir. Başvurunuzu "Kredim TC KIMLIK" yazıp 32 80 numarasına mesaj göndererek gerçekleştirebilirsiniz. Onay alacak olan başvurular için banka hemen aynı gün içinde işlemleri gerçekleştirerek, kredi imkanı sağlamaktadır. Ayrıca, Denizbank internet bankacılığı uygulaması üzerinden de başvuru yapabilir ve onaylanan krediyi hemen kendi hesabınıza yatırabilirsiniz. 

Garanti BBVA ile 10.000 TL Kredi:

Garanti BBVA, sigortalı olarak çalışan vatandaşlara özel kredi kampanyası sunmaktadır. 10.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisi için başvurularınızı mobil uygulama veya internet şubesi üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuzun sonucu banka tarafından 5 dakika içinde verilmektedir. Onaylanan kredi için 3 ay ertelemeli seçenek de mevcuttur.

İş Bankası ile 10.000 TL Kredi:

İş Bankası da sigortalı olarak çalışan vatandaşlara özel olarak 10.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlamaktadır. Başvurularınızı İş Bankası'nın resmi internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Kredi notunuza göre işlem yapılacak olan başvurunuz, uygun şartlara sahipseniz hemen onaylanacaktır.

Halkbank ile 10.000 TL Kredi:

Halkbank da ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara 10.000 TL'ye kadar destek ödemesi yapmaktadır. Başvurularınızı Halkbank'ın resmi internet sitesi veya şubeleri aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Kredi notunuza göre işlem yapılacak olan başvurunuzda, şartlara uygunsa aynı gün içinde kredi onayı alabilirsiniz.

Ziraat Bankası ile 10.000 TL Kredi:

Ziraat Bankası, 10.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisi için nakit ihtiyacınızı karşılayabilir. Bankanın resmi internet sitesi veya şubeleri üzerinden başvurunuzu yapabilir ve kredi notunuza göre hemen sonuç alabilirsiniz.

Tüm bu kredi kampanyalarından yararlanabilmek için sigortalı olarak en az 3 aydır çalışıyor olmanız gerekmektedir. Başvurunuzun onaylanması durumunda aynı gün içinde kredi ödemeniz hesabınıza geçecektir. Acil nakit ihtiyaçlarınız için bu kampanyalardan faydalanarak finansal desteğe ulaşabilirsiniz.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR