6 Mayıs Pazartesi Dolar Kuru! Dolar 7 TL olacak mı?

6 Mayıs Dolar Kuru. 6 Mayıs Dolar ne kadar olacak. 6 Mayıs 2019 Dolar 7 Tl mi olacak. Dolar son durumu ve akıbeti merak ediliyor. İşte 6 Mayıs Dolar kuru son tahminleri.

6 Mayıs Pazartesi Dolar Kuru! Dolar 7 TL olacak mı?
Yayın Tarihi: 4.05.2019 15:50:00

6 Mayıs Pazartesi dolar kuru kaç tl? Dolar Kaç TL oldu? Dolar yeni haftada kaç TL olacak? 6 Mayıs Pazartesi anlık dolar kuru. 6 TL sınırına dayanan Dolar, ilerleyen günlerde 7 TL olur mu? Şuan halen daha Dolar alınır mı, Dolar daha kaç tl olacak, Dolara yatırım yapılır mı? Ekonomistler Dolar için ne diyor, Dolar yorumları. 

Dolar kuru, son dönemde yaşanan ekonomik manüpilasyonlar ve ABD-Türkiye ilişkilerindeki kopukluklarla birlikte hareketli seyretmeye devam ediyor. YSK'nın İstanbul seçimleri için vereceği karar, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi alması, Suriye'de YPG'siz güvenli bölge ve Türkiye sınırının terörden arındırılması meseleleri Dolar kurunu inişli çıkışlı bir hale getiriyor. Dolar kuru 3 Mayıs saat 14.46 itibariyle 5,9729 TL'den işlem görüyor! Peki Dolar 6 Mayıs pazartesi kaç TL olacak? Dolar 6 Mayıs pazartesi dolar kuru ne olur? Dolar daha da çıkacak mı yoksa düşecek mi? Dolar'a yatırım yapılır mı? Dolar 7 tl olur mu?

6 MAYIS PAZARTESİ DOLAR KURU? 1 DOLAR KAÇ TL?

6 Mayıs Pazartesi günü piyasaların yeniden açılacak olması Dolar kurunu da yakından ilgilendiriyor. Dolar kuru 3 Mayıs Cuma günü 5,97 - 5,96 seviyelerinden işlem gördü. Dolar kuru direnç noktası 6.00 TL'yi zorladı. Peki dolar yeni haftada 6 TL'yi geçer mi? Dolar ilerleyen dönemde 7 tl olur mu? ABD Başkanı Donald Trump'ın Temmuz ayında Türkiye'ye gelecek olması, ABD ile Türkiye arasında S-400 meselesinin tartışılıyor olması Doların seyrini yakından ilgilendiriyor. ABD - Türkiye görüşmelerinde S-400 ve Suriye konularında anlaşma sağlanması şuan için zor gözüküyor, bu da Dolar kurunun ateşinin düşmemesi anlamına geliyor. Ancak Dolar 6 Mayıs PAzartesi günü düşüş gösterebilir. İlerleyen günlerde ABD- Türkiye hattında bir anlaşma rüzgarı eserse Dolar kuru düşüş moduna geçecektir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR