60 Bin TL Faizsiz Kredi Duyurusu! 60 Bin TL İhtiyaç Destek Kredisi Nasıl Alınır?

Ev veya araba gibi ihtiyaçları için kredi almak isteyen binlerce insan bulunmaktadır. Günümüz ekonomik şartlarında gayrimenkul veya otomobil gibi değerli varlıkları satın almak adına ciddi birikime sahip olmak şarttır

60 Bin TL Faizsiz Kredi Duyurusu! 60 Bin TL İhtiyaç Destek Kredisi Nasıl Alınır?
Yayın Tarihi: 7.08.2020 15:46:00

Ev veya araba gibi ihtiyaçları için kredi almak isteyen binlerce insan bulunmaktadır. Günümüz ekonomik şartlarında gayrimenkul veya otomobil gibi değerli varlıkları satın almak adına ciddi birikime sahip olmak şarttır. Ancak, herkesin birikimi olmayabilir. Bu noktada, bir an önce hayallerine kavuşarak konut veya araç sahibi olmak isteyenlerin imdadına ihtiyaç kredisi yetişmektedir.

Türkiye’deki bankalardan kredi almak isteyenlerin sahip olması gereken bazı özellikler bulunmaktadır. Her şeyden önce, yüksek bir kredi notuna sahip olmaları gerekir. Bir başka deyişle, bankalara olan kredi veya kredi kartı borçlarını düzenli olarak ödemeleri beklenmektedir. Bankalar tarafından hakkında icra takibi başlatılan, borcunu ödemediği için kara listede bulunan tüketicilerin ihtiyaç veya diğer kredilerden faydalanması söz konusu olamaz. Tüketicilerin bilmesi gereken bir diğer konu ise tüm kredilerin belirli bir faiz oranıyla beraber sunulduğudur. Söz konusu faiz oranı bankalar tarafından belirlenmektedir.

Hangi Bankalardan Faizsiz Kredi Alınır?

Türkiye’de faizsiz kredi veren banka yoktur. Bu noktada, faizin haram olduğunu düşünen tüketiciler için alternatif bir çözüm sunulmaktadır. Helal kredi veren birtakım bankalar sayesinde bu sorun ortadan kalkacaktır. Paraya ihtiyacı olduğu için kredi almak isteyen tüketiciler Türkiye’de bulunan katılım bankalarından söz konusu kredileri alabilirler. Hem özelde hem de kamuda hizmet veren katılım bankalarının sayısı altı olarak bilinmektedir. Bu bankalar; tüketicilerin yapmış olduğu tüm bankacılık işlemlerinde faizsiz olarak hizmet sunmaktadır.

Faizsiz kredi imkanı sunan katılım bankaları arasında Albaraka Türk Katılım, Kuveyt Türk Katılım, Emlak Katılım, Türkiye Finans Katılım, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım bulunmaktadır. Bu bankalar sayesinde faizsiz bankacılık işlemleri yapılmasının yanı sıra faizsiz kredi kullanımı da mümkün olmaktadır. Fakat, bu bankalardan faizsiz kredi almak isteyenlerin bankaların belirlemiş olduğu şartlara uygun olması gerekir. Bir başka deyişle, kredi notu düşük ve sicili bozuk olanlar söz konusu bankalardan hiçbir şekilde kredi alamayacaktır.

Albaraka Türk 60 Bin TL Faizsiz Kredi Kampanyasının Şartları Nelerdir?

Albaraka Türk; 60 bin TL faizsiz kredi almak isteyenlerin ilk tercihi olmaktadır. Kredi için gerekli olan evraklarıyla beraber banka şubesine gidenler başvuruda bulunabilirler. Değerlendirme sürecinin ardından banka tüketiciye yanıt verecektir. Kredi almak isteyen emekli tüketicilerin emekli maaşlarını bu bankadan alması gerekmektedir. Bunun yanı sıra, kredi almak için başvuruda bulunanların en az altı aydır sigortalı olarak çalışıp çalışmadığına bakılmaktadır. Albaraka Türk; 60 bin TL faizsiz krediyi 60 ay vadeli ve faiz yerine kar payı tahsil ederek tüketicilere sunmaktadır.

Ziraat Katılım 60 Bin TL Faizsiz Kredi Kampanyasının Şartları Nelerdir?

Türkiye’nin en çok tercih edilen kamu bankası olarak bilinen Ziraat Bankası’nın katılım bankası versiyonu olan Ziraat Katılım Bankası da 60 bin TL faizsiz kredi sunmaktadır. En yakın banka şubesine gidilerek kredi başvuru işlemleri tamamlanabilir. Bunun yanı sıra, Ziraat Katılım Bankası’ndan faizsiz kredi almak isteyenlerin emekli olmaları halinde emekli maaşlarını bu bankaya taşımaları gerekmektedir. Söz konusu kredi sayesinde tüketicilerin diğer bankalara olan kredi borçlarını kapatmasına imkan tanınmaktadır. Buna ek olarak, 6 ay ertelemeli ve 60 ay vadeli olarak sunulduğunu da söylemek gerekir.

Türkiye Finans Katılım Bankası 60 Bin TL Faizsiz Kredi Kampanyasının Şartları Nelerdir?

Türkiye Finans Katılım Bankası da diğer bankalar gibi 60 ay vadeli olarak bu krediyi sunmaktadır. Ancak, başvuru yapmayı düşünenlerin kredi notunun en az 1200 olması gereklidir. 60 ay vadeye uygun kar payları ile bu krediler kullandırılacaktır.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR