7.000 TL 8.000 TL 9.000 TL kredi! Bankalar yeni kampanyaları güncelledi

7.000 TL 8.000 TL 9.000 TL kredi veren bankalar, yeni kampanyalarını güncelledi. Artık bu kredileri sadece kimlikle ve gelir belgesiz alabileceksiniz. Kredi başvurusu yapacağınız zaman ihtiyacınız olan acil para limiti ne ise o krediyi istediğiniz bankadan kullanabilirsiniz. Yazımızda sizlere kredi

7.000 TL 8.000 TL 9.000 TL kredi! Bankalar yeni kampanyaları güncelledi
Yayın Tarihi: 9.08.2020 21:23:00

7.000 TL 8.000 TL 9.000 TL kredi veren bankalar, yeni kampanyalarını güncelledi. Artık bu kredileri sadece kimlikle ve gelir belgesiz alabileceksiniz. Kredi başvurusu yapacağınız zaman ihtiyacınız olan acil para limiti ne ise o krediyi istediğiniz bankadan kullanabilirsiniz. Yazımızda sizlere kredi başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir, bunlardan bahsedeceğiz.

İhtiyaç kredilerinde düşük limitli işlem yapacaksanız, bazı bankalardan hızlı ve anında sonuç alarak kredinizi kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptığınızda, şartlara uygun olan müşteriler hemen kredilerini kullanacaklardır. Bu şekilde gelir belgesiz veya online olarak kredi kullanmanız mümkündür. Kredi onayı alabilmeniz için kredi notunuzun oluşmuş olması ve yüksek olması gerekmektedir.

Ne kadar düşük limitli kredi alırsanız alın, en yüksek limitli kredi alacak müşteriler gibi değerlendirmeye alınırsınız. Bu sebeple bankalar siz başvuru yaptığınızda sorgulama yapacaklar ve sonucu ona göre vereceklerdir. Şimdi şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, aşağıdaki bankaların kredi başvurularını yaparak ihtiyacınız olan krediyi kullanabilirsiniz.

Enpara 7.000 TL Kredi Başvurusu

Enpara.com bankası, dijital bir banka olduğu için sürekli olarak yeni kampanyalar ile karşımıza çıkmaktadır. Bu bankadan yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusunda banka şubesine gitmeden kredinizi kullanacaksınız. Eğer bu bankada hesabınız varsa, internet bankacılığı kullanıyorsunuz demektir.

Çünkü banka sadece internet üzerinden işlem yapan bir bankadır. Daha sonra bu bankadan internet bankacılığına giriş yaparak hemen 7.000 TL kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Enpara.com bankası müşterisi olmayanlarda başvuru yaptıktan sonra kredi onayı alırsa, adresinize gelecek banka personeli ile kredinizi kullanabileceksiniz.

Fibabanka 8.000 TL Kredi Başvurusu

Düşük limitli kredi başvurusu yapmak istiyorsanız ve 8.000 TL kredi almak istiyorsanız Fibabanka size en uygun kredi için destek verecektir. Fibabanka üzerinden 60 ay vadeye kadar hızlı kredi onayı alabiliyorsunuz. Başvuru için en yakın banka şubesine gitmeniz gerekir. Ayrıca bankanın internet sitesine giderek, başvuru formunu doldurup hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Fibabanka ayrıca vatan bilgisayar mağazası ile anlaşmalı olarak 10.000 TL’ye kadar mağaza kredisi de vermektedir. Alışverişleriniz için kullanacağınız bu kredilerde banka şartlarına uygun olan kişiler hemen kredilerini alabileceklerdir.

Akbank 9.000 TL Kredi Başvurusu

Eğer kredi kullanmak ve bankaya gitmeden hemen hesaba kredinizi atmak istiyorsanız, Akbank Direkt uygulaması üzerinden 9.000 TL kredi başvurusu yapabilirsiniz. Banka sadece kendi müşterilerine bu olanağı sağlamaktadır. 60 ay vadeye kadar 3 ay ertelemeli olarak alacağınız bu kredilerde Akbank kredi notu yüksek olan kişilere destek verecektir. Ayrıca banka şubesine kimlik ve gelir belgeniz ile giderek de kredi kullanabilirsiniz. Bu bankalar düşük limitli kredilerde hemen onay vermektedirler. Ama eğer bir bankada hesabınız varsa ve o bankanın internet bankacılığını kullanıyorsanız, hızlı bir şekilde kredi alabilmeniz için internet şifresi oluşturup online kredi kullanabilirsiniz. Akbank haricinde İş Bankası, Finansbank, Denizbank, TEB ve ING gibi bankalardan da 9.000 TL’ye kadar aynı gün ihtiyacınız için kredi kullanabilirsiniz.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR